PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5521}

W sieci zła

Fallen
1998
7,3 49 tys. ocen
7,3 10 1 49032
6,2 13 krytyków
W sieci zła
powrót do forum filmu W sieci zła

Ale zrecenzuje jednak myślałem że mi się nie spodoba ale tam gdzie wiedza religijna tam jestem ucieszony że się czegoś dowiedziałem.Mimo że byłem sceptycznie nastawiony to się zaskoczyłem niewyobrażalnie gdy zobaczyłęm koteasa eliasa grał w Teenage mutant ninja turtles i w Armii Boga i w tych 2 filmach po prostu zagrał zero sztuczności gdyby go nie było fil ocene by dostał mniejszą ode mnie ale dałem 10 bo wiedza na temat aniołów upadłych jest teraz większa a to takie moje spostrzeżenia nie zbyt ważne Devil demon + evil demon zła .

ocenił(a) film na 10
Chucky_Tbg

I jescze jedno naprawde ktoś powinien coś zrobić z tymi matołami od tłumaczeń pewnie z polskiego koziołki matołki mieli 2 3 i kosy a jak więcej niż 3 to dawali w łapę hehe ciecie

Chucky_Tbg

Sam nawaliłeś "baboli" ile wlezie, a na tłumaczy narzekasz. Może sam coś przetłumaczysz, żeby pokazać jak to się robi ????

ocenił(a) film na 10
Raistman

baboli to pewnie też nie po polsku a co do tytułu to nie mogło by być po prostu Upadły ?Ludzie w sieci zła ? Dajcie se siana to jest właśnie wkurzające polskie nieuki tłuki matoły ignoranci debile półgłówki kretyni downy itp. itd.Nienawidze was cofnijcie się do żłobka macie prace za którą dostajecie pieniądze za tak źle wykonaną pracę nie dał bym wam złamanego grosza idioci.

ocenił(a) film na 8
Chucky_Tbg

Oj widze,ze ktos tutaj zna sie na filmach.No,no Ojciec Chrzestny ma u ciebie 1 !

Chucky_Tbg

Dlatego wyraz "baboli" umieściłem w cudzysłowie. Ja też nie uważam,że wszystkie produkcje są dobrze tłumaczone, ale krytykować jest najprościej. Poza tym od razu tak wszystkich nienawidzić i wyzywać od idiotów to przesada - za co ??? Za to, że ktoś, Twoim zdaniem, źle przetłumaczył tytuł. Nie chce tu używać epitetów, aby nie zejść do poziomu, który zaprezentowałeś powyżej. Współczuje jedynie takiej ilości jadu, bo wątrobie to nie służy.

ocenił(a) film na 10
Chucky_Tbg

Kolejny podbijający swoje ego koleś na filmweb - to już robi się nuuudne.

Owszem amatorskie tłumaczenia czasami są o niebo lepsze od tych profesjonalnych ale spróbuj dorównać geniuszowi Beksińskiego