mógłby mi ktoś napisać(streścić) ostatnie 20 min - końcówkę filmu, bo oglądałem do ostatniej reklamy a bardzo jestem ciekaw jak się skończył ten film, co się stało z detektywem john'em i z tą duszą zabójcy?
Mniej więcej było tak :
Jak Washington był w tej chatce w lesie gdzieś, przyjechali tam Goodman i Sutherland (w ciele Goodmana siedział ten duch) żeby go aresztować chyba. Po chwili gadania Goodman zabił Sutherlanda i chciał zabić Washingtona. Po krótkiej szarpaninie Washington postrzelił Goodmana czyli tego ducha xD. Duch mógł wejść w inne ciało gdy poprzednie umierało, ale nie miał na to wiele czasu, dlatego Washington podczas gdy Goodman umierał i rozmawiali zapalił zatrutego papierosa. Washington dobił Goodmana strzałem w łeb, a duch przeszedł do umierającego ciała Washingtona. Chwilę biegł, czołgał się po śniegu (w tej scenie duch jako narrator coś mówił, ale nie pamiętam) aż w końcu też umarł. Wtedy znowu odezwał się duch jako narrator i powiedział "na początku mówiłem wam, że opowiem o tym jak PRAWIE umarłem" :D. Z krzaków wyszedł kot, podszedł do tych ciał, duch powiedział coś w stylu "do zobaczenia" i kot uciekł.
Mam nadzieje, że nie przeszkadza Ci, że pisałem nazwiskami aktorów, ale tak było mi łatwiej :P i że mniej więcej w tym momencie przestałeś oglądać.