6,7 44 tys. ocen
6,7 10 1 44308
6,5 19 krytyków
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Nie taki zły...

ocenił(a) film na 6

Bardzo ładne zdjęcia (kilka scen jest na prawdę pięknych), ciekawa muzyka, aktorzy też źle nie wypadli. Kuleje tylko dość mocno scenariusz, momentami strasznie naciągany i przewidywalny. Nie przepadam za kinem "kosmicznym", ale fanom Misji na Marsa czy Człowieka-widmo pewnie się spodoba. Dla mnie... nie nudziłem się.
Marlon trochę za bardzo go zjechał :)

ocenił(a) film na 5
Beeshop

A Ty czemu odzielny wątek zakładałeś, hę? Nie mogłeś w Marlonowym napisać? Jak to teraz interpetować? Próba wyjścia z Marlonowego cienia czy jak? Niestety, Marlon jest jak słońce, przyćmiewa wszystko. ;-D

Jestem fanem "Misji na Marsa", ale to coś tutaj to nie jest żadne kino sci-fi, to jest realizacja schematu - wysyłamy grupę ludzi w celu osiągnięcia jakiegoś celu, w czasie osiągania celu wszyscy zostaną wybici, ale zostanie jeden, który cel osiągnie. No ile można takie głupoty oglądać? Najpierw "Hannibal: maska sraska", a teraz to. No i jeszcze ten nawiedzony człowiek przerobiony przez promieniowanie słoneczne w zombie. Głupota niepomierna.

ocenił(a) film na 6
Klee

Zostałem poproszony o skomentowanie filmu, czyli o stworzenie nowego wątku. I też fakt, faktem, czemu mam się chować za Marlonem, Władcą Ciemności? :D
Wykonanie filmu bardzo dobre. Z fabułą już gorzej, hehe.

ocenił(a) film na 5
Beeshop

Cacuś! ;-)

ocenił(a) film na 6
Klee

Oooo, nowe słówko :D

ocenił(a) film na 5
Beeshop

Naprawdę? Pewne jest, że przysługuje Ci już od wczesnego niemowlęctwa. ;-)

ocenił(a) film na 6
Klee

Kurcze, nie wiedziałem, jakich to nowych rzeczy można się tu nauczyć :D
A zmieniając temat - obejrzałem właśnie Brokeback Mountain i muszę przyznać, że to... dużo lepszy film od tego tu :]

ocenił(a) film na 5
Beeshop

Hm, ciekawe, czemu mi o tym mówisz... ;-P

ocenił(a) film na 4
Klee

Bo też lubisz westerny!
A ja kocham country!

ocenił(a) film na 6
marlon

Nie do końca to miałem na myśli... :P Sebastianek był pod "ręką"

ocenił(a) film na 5
Beeshop