PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399328}
7,6 306 tys. ocen
7,6 10 1 306183
8,3 80 krytyków
WALL·E
powrót do forum filmu WALL·E

9/10

ocenił(a) film na 9

Genialny kawałek dobrej roboty studia Pixar. Bajka niesamowicie wzruszająca, bym powiedział taka...ludzka, choc główna role odgrywają maszyny. Gorąco polecam każdemu :)

ocenił(a) film na 7
slash83

Zgadzam się w 100%. "Wall-E" to świetna bajka, rewelacyjnie zrealizowana, posiadająca wiele wzruszających chwil. Ogląda się po prostu świetnie ! 9/10

toma_90

Jak nie przepadam za bajkami, to tę obejrzałem głównie dla zachwalanej animacji. Ale po obejrzeniu, popieram, że oprócz świetnej animacji posiada wiele innych zalet, choćby te wzruszające, piękne chwile między robocikami. Niby taka prosta ta bajka, a jednak ma to coś... nawet po kilku dniach (a może i dłużej?) pamięta się te ostatnie sceny (i nie tylko). Polecam!

ocenił(a) film na 9
slash83

Tak jest super bajeczka. Dla mnie obok "gdzie jest Nemo", pierwszej części "Epoki lodowcowej", najlepsza bajka. 9/10

slash83

ojj taaak - jak dla mnie , bardzo ujmujący !!

ocenił(a) film na 9
kaam_

9/10 bez dwóch zdań :D:D:D:D rewelacyjna animacja Pixara :D polecam każdemu

ocenił(a) film na 8
Karola

no niezle kino ale ja zwrocilem uwage przede wszystkim na idace za nim przeslanie. Z tego co wiem z roznych zrodel informacji planeta jest coraz bardziej zasmiecana i to jest chyba nasza planeta za byc moze 100 lat! Swietnie tez pokazuje jaki wplyw maja maszyny na rozleniwienie sie ludz- oj zeby tak sie nie stalo - chociaz wcale inaczej sie nie zapowiada