Jak znam życie jak wszyscy obejrzą średnia ocen spadnie do 7,5 albo niżej...ale mam nadzieję że tak nie będzie i film naprawdę okażę się zajebisty
Myślisz, że nie było wcześniej pokazów zamkniętych?. Zawsze są przed każdą premierą. Oczywiście 9,0 to ocena na wyrost, ale dobrze prorokuje bo jak spadnie nawet do 7,5 to i tak będzie to dobry film przecież. Gdyby na starcie miał 7,5 to byłoby niepokojące.
Co prawda to prawda parę osób obejrzało już i dało pozytywne oceny a pierwsze oceny są według mnie najważniejsze :P
Zawsze tak się dzieje, kiedy odblokują ocenianie fanboye lgną pierwsi. 80% z tych ocen to 10/10 - bitch please...
No tym portalem to tym bardziej nie. Najlepiej iść samemu do kina i się przekonać, bo recenzje krytyków to jedno, a własne subiektywne zdanie to drugie.
najlepiej ocenic samemu to oczywiste, ale opinie krytyków rotten daja w miare sensowny obraz wartości filmu i jeśli ktoś nie ma silnego imperatywu zaliczenia danej sztuki, to ma średnio 2 godziny życia do przodu :) W przypadku Warcraft ma to o tyle znaczenie, że recenzje sa chłoszczace :D
Gdybym nawet nie ogladal filmu to po samych trailerach widac, ze nie sa sprawiedliwe i krzywdzace. Nagonka straszna i moim osobistym zdaniem cos za tym stoi... i nie jest to slaby film.
Kwestia odbioru, mnie trailery nie zachęciły, ale zyczyłbym sobie, aby film był udany.