6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 116164
4,9 32 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek
ocenił(a) film na 7
obleh

Jak znam życie jak wszyscy obejrzą średnia ocen spadnie do 7,5 albo niżej...ale mam nadzieję że tak nie będzie i film naprawdę okażę się zajebisty

ocenił(a) film na 8
obleh

hmm ale jak jak premiera dopiero 25 maja ?

KeiNxD

Myślisz, że nie było wcześniej pokazów zamkniętych?. Zawsze są przed każdą premierą. Oczywiście 9,0 to ocena na wyrost, ale dobrze prorokuje bo jak spadnie nawet do 7,5 to i tak będzie to dobry film przecież. Gdyby na starcie miał 7,5 to byłoby niepokojące.

ocenił(a) film na 8
obleh

mimo wszystko radzę się wstrzymać :P

ocenił(a) film na 7
obleh

Co prawda to prawda parę osób obejrzało już i dało pozytywne oceny a pierwsze oceny są według mnie najważniejsze :P

ocenił(a) film na 8
Martian12

Pierwsze recenzje niestety są słabe...

użytkownik usunięty
obleh

Zawsze tak się dzieje, kiedy odblokują ocenianie fanboye lgną pierwsi. 80% z tych ocen to 10/10 - bitch please...

ocenił(a) film na 5

Dlatego lepiej kierować się Rotten Tomatoes.

BroxigarTheRed

No tym portalem to tym bardziej nie. Najlepiej iść samemu do kina i się przekonać, bo recenzje krytyków to jedno, a własne subiektywne zdanie to drugie.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

najlepiej ocenic samemu to oczywiste, ale opinie krytyków rotten daja w miare sensowny obraz wartości filmu i jeśli ktoś nie ma silnego imperatywu zaliczenia danej sztuki, to ma średnio 2 godziny życia do przodu :) W przypadku Warcraft ma to o tyle znaczenie, że recenzje sa chłoszczace :D

ocenił(a) film na 9
piciu6

Gdybym nawet nie ogladal filmu to po samych trailerach widac, ze nie sa sprawiedliwe i krzywdzace. Nagonka straszna i moim osobistym zdaniem cos za tym stoi... i nie jest to slaby film.

ocenił(a) film na 4
Monarch91

Kwestia odbioru, mnie trailery nie zachęciły, ale zyczyłbym sobie, aby film był udany.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Chodziło mi oczywiście o oceny zwykłych użytkowników a nie krytyków. Ale masz racje że najlepiej iść i ocenić samemu.