Mam tyle nadziei w związku z tym filmem... Mam nadzieję, że wypali *0* I żeby nawiązywał do fabuły, a nie ;-;
Zgodzę się z tobą w 100%, może w 99...
też czekam na ten film jak dziecko na mikołaja ale po takim zwiastunie.... ta muzyka :( zamiast zachęcać to mi też się pomału odechciewa.
Jedyny plus widzę w tym że film może mnie zaskoczy na plus jeśli nie pójde dzięki kiczowatym zwiastunom aż tak napalony :D lepiej tak niż oglądać świetne zwiastuny a z kina wyjść zawiedzionym :) mam gdzieś w zakamarkach duszy nadzieję że się nie mylę ;P
nie rozumiem tylko tego... "Durotan wygrywający walkę 1vs1 z opitym krwią demonów orkiem do kitu"
Według fabuły Warcrafta, orkowie wypili demoniczną krew Mannorotha i zrobili to nie bez powodu. Dzięki wypiciu tej krwi mieli zwiększyć swoją siłę fizyczną, żądzę mordu i brutalność.
No i teraz ta scena walki. Jest do kitu z dwóch powodów:
1. Brązowy, czysty ork, wygrywa walkę 1vs1 z zielonym, opitym krwią demonów, orkiem... gdzie sens picia tej krwi? Nie dość, że zieloni orkowie stali się niewolnikami demonów to jeszcze nie mają z tego absolutnie nic i nadal czysty ork może zielonemu mordę obić? Chyba nie tak miało być.
2. Wojownik Durotan pojedynkuje się walcząc wręcz z szamanem/czarnoksiężnikiem Gul'danem. Znowu: gdzie sens? To tak jakby wystawić do ringu zawodowego boksera przeciwko bibliotekarzowi :D Takich walk się raczej nie organizuje. No chyba, że orkowie są takimi debilami, że dla nich to wszystko jedno czy jeden ork machał całe życie toporem czy rzucał zaklęcia.
Z tym pkt 1 bym się nie zgodził ;) to że wypili krew to owszem podnosi ich siłę i brutalność co nie znaczy że taki zwykły ork nie może być lepszy. Skoro durotan to wódz i pewnie jeden z najsilniejszych ze swojej rasy to czemu nie miał by obić mordy pierwszemu lepszemu "ulepszonemu" ;)
Zresztą grając w Reign od Chaos mieliśmy przykład że Thrall na czele zwykłej armii pokonał orków chaosu którzy wypili krew Mannorotha i oswobodził Groma :-)
Pkt nr 2 już trochę śmierdzi masz rację ;D ale też nie jest przecież scena pokazana do końca ;) skąd wiesz że nie jest pokazana np prowokacja ze strony Guldana typu "chodź Durotanie obij mi morde - mi słabemu szamanowi - a wszyscy zobaczą że po wypiciu krwi możesz mnie bić do rana i i tak mi nic nie zrobisz " :-P
Ta scena może mieć 100 róznych zakończeń ;)
Pewnie macie z k1kokamko rację. Mnie nieco dziabnął ten zwiastun i zamiast zachęcić to lekko ostudził w oczekiwaniu na film. Oczywiście, ta scena może mieć 100 różnych zakończeń i to stary czarnoksiężnik mógł wyzwać do walki młodego wojownika. Zgadzam się.
Jest jeszcze inny motyw ze zwiastuna który mi się nie podobał. Blackhand zachodzi Lothara od tyłu i zamiast mu przywalić toporem/młotem (miał jakąś broń w ręce) rzuca nim. Nie wiem czy znajdzie się jakiekolwiek usprawiedliwienie dla tej sceny :D
To wygląda jak zachowanie terminatorów w T:Ocaleniu. Zamiast zabić swój główny cel, Johna Connora, terminatory rzucały nim po ścianach... mimo, że przecież mogły go równie dobrze rozszarpać w rękach. Czemu Blackhand zachowuje się tak samo głupio?
Moje odczucia po zwiastunie są takie same niestety :/
lepiej już wyszły te nowe spoty po włosku które ktoś wrzucił w temacie nowinki :)
Usprawiedliwienia dla tej sceny z Blackhandem nie ma jako tako :) jedynie można by polemizować że czarne charaktery zawsze mają zbytnią pewność siebie i pychę ;) ..... " a co mi tam zrobi jakiś człowieczek (Lothar) skoro przed chwilą z zaskoczenia rozbiliśmy całą jego ekipę bez mniejszych problemów :P zabawie się z nim trochę bo wydaję się troszkę wiekszym wyzwaniem niż reszta - a potem go powiesże za jaja na drzewie :):-P "
sam zobacz jak dante 99 mnie zaczepia . Do niego NIC nie dociera , absolutnie nic .
Dobrze moderacjo, że blokujesz posty, które mają na celu uświadomić upośledzonego 28 latka, że dał się wkręcić.
D;