PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

O czy miałby być film? Tytuł jak Wowa,a fabuła jak z z warcrafta 3. Taką bym chciał. No i żeby głównym bohaterem był oczywiście Arthas, ale żeby w jakiejś części głównym był także Thrall i Tyrande z Furionem.

ocenił(a) film na 4
The_Fallen

Tytuł wskazuje na historię z W3, czyli akcja skupi się wokół Arthasa. Mam nadzieję, że ciekawie to zrobią.

JanuszQ

No też mam nadzieję.

The_Fallen

mam nadzieje że nie będzie filmu o Metin 2 xdddd

daniel963010

Nie ma jak, bo to "coś" nie ma fabuły.

Puchy11

nie które filmy też nie miały fabuły z książek a powstały no ale takie coś na 99% nie wyjdzie chyba że idiota coś takiego zrobi

ocenił(a) film na 4
daniel963010

Oglądać jak ciągle bije się kamienie? No bez przesady. :P

The_Fallen

Zmieniono tytuł.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Ja slyszalem ze film ma byc o wydarzeniach między WC3 TFT, a WoW. Moze byc ciekawie !

Kaziuuu

O wydarzeniach między TFT a WOW opowiada pierwszy dodatek do wowa

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Niby tak, ale nie opowiada o Arthasie.

Kaziuuu

No nie, ale to tylko plotka, więc oby nie była prawdą. Nie obraziłbym się, bo fajnie by było zobaczyć jego jako Lisza, jednak wolałbym trylogie o 2 inwazji legionu (W3).

The_Fallen

Króla Lisza*

Liszów było mnóstwo pod jego rozkazami :)

Jim22

Nie wprowadzaj innych błędnie gdy nie masz racji. Na władcę nieumarłych mówiło się Król Lisz, a na resztę Lisz.

The_Fallen

Gratuluję. Kiedy Arthas przejął koronę stał się Królem Liszem. Przedtem był Rycerzem Śmierci. Kel'Thuzad był liszem. Cholera jasna może czas się dokształcić w fabule jeśli chce się dyskutować.

Jim22

Sorry źle cię zrozumiałem. A o fabule wiem baaardzo dużo.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Sądząc po tytule "Warcraft: The Rise of the Lich King" obstawiałbym albo wydarzenia z obu gier czyli podstawka - W3 i dodatek - TFT lub coś z dodatku do WoWa - Wrath of the Lich King.