Wasza wysokość

Your Highness
2011
5,5 27 tys. ocen
5,5 10 1 27022
4,3 11 krytyków
Wasza wysokość
powrót do forum filmu Wasza wysokość

3!!!

ocenił(a) film na 3

Co to własciwie jest? Chyba kolejna cz.cyklu "To nie jest kolejna komedia dla idiotow".... Szkoda czasu.

użytkownik usunięty
Unfaithful

1 - Za to, że ktoś się namęczył, wyreżyserował, złożył i wypuścił,
2 - za Natalie Portman,
3 - za scenę z minotaurem i kilka śmiesznych kwestii.

3 i ani punktu więcej.

ocenił(a) film na 3

haha tak :)
(scena z minotaurem była faktycznie śmieszna ;)

ocenił(a) film na 1
Unfaithful

Faktycznie dno. Owszem, pupa Portman i cycki Zoe wiele rekompensują ale gwiazda takiego formatu jak Portman zagrała w tym filmie chyba tylko dla jaj, żeby zerwać choć na chwilę z wizerunkiem żelaznej damy kina i charyzmatycznych, jak zawsze świetnych, ról jakie grywa.
No i jej się to udało ale sam film był żenujący i poniżej wszelkiej krytyki.

ocenił(a) film na 5
Unfaithful

"To nie jest kolejna komedia dla idiotów" to parodia różnych filmów a to jest po prostu parodia, jak np. ,,RRRrrr" więc jak nie lubisz takich klimatów to polecam ci czytać wszystkie komentarze a zobaczysz np ,,film pokroju -faceci w rajtuzach-" a wtedy już wiesz czego się spodziewać!!!

ocenił(a) film na 4
8jarex

Znowu kolejny filmwebowicz ktory lubi dodac swoje gorsze w miejsce gdzie tego nie oczekuja.

ocenił(a) film na 5
PRyc

to była tylko dobra rada... spróbuj a zobaczysz:)

ocenił(a) film na 4
8jarex

Nie porównuj filmów typu "Rrrr" czy "Faceci w rajtuzach", które niosą z sobą więcej żartów i humoru z amerykańską szmirą jaką jest ten film.

ocenił(a) film na 5
PRyc

JA NAPISAŁEM

,,polecam ci czytać wszystkie komentarze a zobaczysz np ,,film pokroju -faceci w rajtuzach-" a wtedy już wiesz czego się spodziewać!!!"

czyli ktoś dodał taki komentarz gdybyś nie załapał ,,film pokroju -faceci w rajtuzach-" = MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ PORYTEGO HUMORU (tak jak w "to nie jest kolejna komedia dla kretynów" gdybyś nie załapał)

ocenił(a) film na 4
8jarex

Faktycznie, 100 żartów o przyrodzeniu i homoseksualizmie to ten sam poziom, co aluzje i gry słów z "Facetów w rajtuzach"... Gdybyś nie załapał - to była ironia.

ocenił(a) film na 5
HalfBlackPrince

JA NAPISAŁEM

,,polecam ci czytać wszystkie komentarze a zobaczysz np ,,film pokroju -faceci w rajtuzach-" a wtedy już wiesz czego się spodziewać!!!"

czyli ktoś dodał taki komentarz gdybyś nie załapał ,,film pokroju -faceci w rajtuzach-" = MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ PORYTEGO HUMORU (tak jak w "to nie jest kolejna komedia dla kretynów" gdybyś nie załapał)
Ps. porównanie było ogólne gdybyś nie załapał

ocenił(a) film na 7
Unfaithful

Jak dla mnie film calkiem przyjemny. Jak ktos ma ochote poprostu wylaczyc myslenie i poogladac to film w sam raz.
Co do wypowiedzi pana Pryc "Znowu kolejny filmwebowicz ktory lubi dodac swoje gorsze w miejsce gdzie tego nie oczekuja."
Czy uwazasz, ze twoich komentarzy ktos tutaj "oczekuje"? Nie wymadrzaj sie jezeli nie ma nic ciekawego do powiedzenia a jak nie wiesz do czego sluzy internet to z niego nie kozystaj.

Natalie Portman faktycznie ostatnio dziwnie wybiera sobie role ;) Widze ją w co drugim filmie.

użytkownik usunięty
Unfaithful

Ja tam nie lubię krytyki nawet jeśli chodzi o prawdziwy gniot. Zawsze znajdzie się ktoś komu się podoba i rozpętuje się bezcelowa debata. Jeśli coś ci się nie podoba to pisz sensownie, a nie z góry nasuwasz komuś co powinien zobaczyć, a czego nie. Film jest głupawy, ale nie dla głupich, uwielbiam filmy z przekazem, byle nie ambitne kino które nudnym stylem chce nam coś podsunąć do głowy, to do nich nie należy, ale też takie komedyjki lubię. Głupie komedyjki w których z głupich tekstów i scenek mogę się uśmiać lubię tak samo jak filmy które wymagają ogromnej uwagi, analizy i myślenia, aby pojąć fabułę i/lub przekaz filmu. Stad bierze się rozmaitość filmowej sztuki, aby dla każdego znaleźć coś co jest interesujące. Osobiście uważam, że film jest trochę mało śmieszny i drętwy, ale można obejrzeć bo nie straszy wyglądem i warto zaczekać na te chwilowe przebłyski parodii i humoru. Przyjmijcie tę ocenę jako fakt mojej osobistej, a po obejrzeniu zdecydujcie sami.