Wasza wysokość

Your Highness
2011
5,5 27 tys. ocen
5,5 10 1 27022
4,3 11 krytyków
Wasza wysokość
powrót do forum filmu Wasza wysokość

Coraz więcej gniotów produkują. Natalie musi zmienić agenta, bo te filmy w których ostatnio występuje są żenujące. Nie mogę nic konstruktywnego napisać o tym filmie. Giermek zapinany przez Minotaura? Naprawdę? Macanie genitaliów czarodzieja jaszczura z kulą śniegową zamiast głowy. Notabene zrobionego z odpadków po kostiumach z pierwszych części Gwiezdnych Wojen. Żenujące.

ocenił(a) film na 6
krzysiek

Ja już w pewnym momencie myślałem, że ten Minotaur zaraz zapnie Natalie... Na szczęście się do tego nie posunęli. :|

krzysiek

Ja się tylko zastanawiam dla czego tak inteligentna (bardzo wysokie IQ) aktorka jak Natalie zagrała w czymś takim? Za kasę? (jeżeli tak to musiała to być kwota wybitnie imponująca! Zważywszy że budżet tego filmu do najwyższych nie należał.) Coś musiało być na rzeczy że zgodziła się tu zagrać.

ocenił(a) film na 2
impaler1

Może chciała się odstersować po roli w Czarnym Łabędziu i nie było niczego lepszego na horyzoncie, naprawdę nie mam pojęcia... Thor, teraz to i jeszcze Sex Story (tego nie widziałem, ale tam zagrał ten koleś z Różowych Lat 70, to nie spodziewam się porywającego widowiska). Mam nadzieję, że sobie robi małą przerwę i niedługo zagra w czymś dobrym..

krzysiek

Oby, bo jest z niej śliczna utalentowana aktorka i szkoda by się zmarnowała w takich filmach :((

użytkownik usunięty
impaler1

Ale wszyscy marudzicie :) Film jest świetny .... a Natalie Portman sama skomentowała że film się jej podobał :0 zresztą po tym co macie w najwyżej oceniane .... widać że to nie film dla was. Chyba że jak duża cześć osób obejrzeliście tylko i wyłącznie bo "Natalie Portman" o.O

Skomentowała że się jej podobał, K**a a jak niby inaczej miała skomentować?! Człowieku każdy aktor zachwala swój film bo to jest jego PROMOCJA! Miała powiedzieć że denny?? Pomyśl zanim coś napiszesz.

użytkownik usunięty
impaler1

Właśnie myślę zanim coś napiszę ... co w twoim wypadku jest sprawa najwyraźniej ciężką :| co do tego że powiedziała że jej się podobał to co do niektórych stwierdziła jawnie że nie podobał jej się pomysł filmu lub nie jest zadowolona z fabuły, a takie dziecinne komentarz "Pomyśl zanim coś napiszesz." to sobie zostaw dla kolegów. Dzieciaczku :)

ocenił(a) film na 2

Film jest świetny? Chyba jak się upalisz...

użytkownik usunięty
krzysiek

Nie pale :) jestem całkowicie anty używkowy ( no może alkohol) a na filmie cała sala się śmiała, więc dalej twierdzę że macie po prostu odmienne gusta i ten film nie był dla was :)

ocenił(a) film na 2

Tak masz racje mamy odmienne gusta i ten film nie był dla mnie świetny.