W scenie gdy Portman się rozbiera żeby wykąpać w stawie. Po rozebraniu się widać
wyraźnie jak pływa by w następnej scenie stać na skraju brzegu i wskoczyć do wody :) ot
taka ciekawostka.
zakumałem z pasem cnoty ale scena w wodzie mi umknęła bo coś mnie rozkojarzyło:)
Ten Pas cnoty jest z "faceci w rajtuzach" i tam podobnie była taka sama sytuacja - wiec albo błąd montażowy albo specjalnie ;)
Tylko ignorant może takie coś wymyślić.
Przecież w tym filmie nie ma nić śmiesznego no chyba że ktoś lubi taki humor.
Czyli inne poczucie humoru niż Twoje własne jest przejawem ignorancji? To bardzo ograniczone myślenie.
Ty tak na prawdę czy tylko się zgrywasz.
Czytając ze zrozumieniem doszedł byś do słusznego wniosku.
Też mnie to zaintrygowało. Ale w czasie sceny jak się rozbiera widać, że w wodzie jest mała wysepka. Kiedy później ponownie wskakuje widać jak kapie z niej woda, a wysepki już nie ma. Sądzę więc, że weszła do wody, podpłynęła do wysepki i z niej wskoczyła na główkę do wody ponownie. Jak sądzicie?
Jest dokładnie tak jak piszesz. Nie wiem jak w wersji kinowej ale w unrated jest widok kamery zza pleców Fabiousa i Thadeousa ze zbliżeniem na Isabel dopływającą i wychodzącą na tą wysepkę. No i Isabel ma w tej scenie pas cnoty (można zobaczyć także w trailerze wersji unrated).