Pazura wie jak rozbawić widza
JEŚLI CHCECIE SIĘ POŚMIAĆ I DOBRZE BAWIĆ KONIECZNIE OBEJRZYJCIE TEN FILM!
Koło "zaje...." to ten film nawet nie leżał. Byłem w kinie i trochę mi szkoda tej kasy. Dobrze, że trafiłem na promocję, bo gdybym zapłacił więcej niż 15 zł to już byłaby porażka. Ogólnie film można obejrzeć, zresztą średnia mówi sama za siebie. Zgadzam się ze średnią.
Dla mnie bomba nie żałuje wydania kasy ,a średnia jak na polski film nie jest zła
dokładnie super by było,ale raczej to wątpliwa sprawa,pozostaje czekać na kolejną produkcje nowego filmu ;)
też uważam, że to fajowy film, superaste gagi, szczególnie ten z bonkiem w windzie, po prostu wyłem ze śmiechu podobnie jak cała, pełna zresztą po brzegi sala kinowa. Na uwage zasluguje tez genialna rola Edyty Pazury (pseudonim sceniczny "kobieta z Warsa"). Czekamy na kolejną część, mam nadzieję, że będzie więcej kawałów typu "wygrałeś talon na ku...we i balon", boki zrywać, hehe
Jakie opłacone posty co ty mi tu wmawiasz ?
Po prostu to najlepsza polska komedia w historii,
a twoje żałosne posty mnie bawią, bo obojętnie co byś napisał i tak się nikt tym nie przejmie,
znam wielu ludzi którym ten film się podoba i polecają go swoim znajomym
Cały sala płakała ze śmiechu oglądając ten film a tobie jak się nie podobał to twój problem.
JA GO POLECAM I WYBIERAM SIĘ NA NIEGO JESZCZE RAZ.
Cała sala płakała ze śmiechu - to gdzie oni go wam puszczali , w ośrodku opieki specjalnej?
"to gdzie oni go wam puszczali , w ośrodku opieki specjalnej?"
W sali kinowej .
Masz jakieś problemy z myśleniem?
Nie obrażajcie ludzi specjalnej troski. Mogą mieć bardziej wyrafinowane poczucie humoru niż autor wątku.
kenexgro_ chłopie aleś pojechał po bandzie, zresztą tacy ludzie powinni mieć zakaz komentowania. Jesteś na filmwebie dopiero 10 dni.
No jesteś gorszy bo wciskasz ludziom taką kloakę za pare groszy od posta półgłówku
Czy ja tobie zadałem to pytanie ? Nie ! wiec siedź cicho idioto.
Musiałem mocno zaniżyć poziom wypowiedzi, żeby dostosować się do twojego poziomu pojmowania aby moje argumenty były dla ciebie zrozumiałe. Nie mam zamiaru cie obrażać - moja etyka nie pozwala na to. Zresztą trudno nadążyć myślami za tak wybitnym schizofrenikiem.
Twój maluczki rozumek wkrótce będzie zmuszony do powrotu na ziemię - a to zaboli, ojoj zaboli!
Póki co - po pląsaj jeszcze odrobinkę w Tańcu Świętego Wita. Pokaż ile choroba psychiczna potrafi wykrzesać odchyłek. No dalej - pisz maluczki człowieczku, przelej na forum owoce swoich przemyśleń. Rozwiń żenadę, czekamy.
To wprost niewiarygodne, jak wielu ludzi nabrało się na prowokację :)
Zobaczcie pod nickiem autora na ile naprawdę ocenił ten film, a nie dajecie sie robić w bambuko.
PS: Pozdro dla autora ;)
Tylko że ocenił go przed chwilą chyba tylko po to żeby dać mu spokój. To po co pisze posty dużymi literami wychwalając swojego gniota, ja tu widzę kolejengo parszywego klakiera jak choćby de_niro_fan_500 który zaszczekał pare postów wyżej
Oceniłem go na 1/10 bo musiałem się na chwile wylogować ,ale już jestem z powrotem .
Dlaczego nie odpowiedziałeś mi na mojego poprzedniego posta ?
Boisz się że będą się z ciebie śmiać internauci czytając jak mieszam cie z błotem i pokazując jaki jesteś pusty ?
Jak tak Was wszystkich czytam to ten serwis zaczyna się robić totalnym szambem. Większość jest tylko krytykami, którzy własne problemy wylewają na innych użytkownikach. Każdy ma prawo do swojego zdania. Podobało się super, nie podobało się też fajnie, ale można podać czemu ten film jest ach albo ble. Takie pier... w kółko o 'kupionych' komentarzach, czy namawianie innych milion razy żeby tego nie oglądał jest na poziomie 0.
Ja specjalnie wystawiłem ocenę 1/10 przed wylogowaniem
Ale tak naprawdę to najlepsza polska komedia.
Szanowny Panie uważam ze zanim zacznie się dyskusje trzeba być przygotowanym semantycznie i merytorycznie. Jak widać Twoja odpowiedz "tatko Cie zapinał czy poprostu inaczej nie potrafisz zarabiac ?" mowi nam o Twoim podejściu do rozmówcy. Co nasuwa mi daleko idące i odważne przypuszczenia ze nie masz fioletowego pojęcia o temacie w którym starasz się zabłysnąć na zacnym forum tego wielkiego filmu. Kultura wymaga zachowania choćby pozorów grzeczności.
o jakim temacie klakierze ? Ty mnie kultury uczysz, oklamujesz ludzi za pare goszy i bedziesz mi tu morały prawił . W normalnych czasach bym cie batem po ryju potraktował pachołku !
To zwykły troll , który promuje badziewia . Podszywa się pod innych normalnych użytkowników i pisze takie bzdury po to tylko żeby zaistniec . Bo w realnym życiu ma za dużo kompleksów , więc próbuje podbudowywac swoje ego w necie .
Żałośna i śmieszna karykatura człowieczka .
Nie przejmuj się Ralph , takimi małymi ludzikami . Sraj na nich tak jak normalni userzy na nich srają .
Troll mówisz i że mam kompleksy ?. To dosyć zabawne, ale to internet możesz sobie błaznować. Skoro komuś nie odpowiada to co pisze to ta osoba ze mną dyskutuje i tyle. Gorsi są tacy jak Ty, co milczą, do powiedzenia nic nie maja, nie potrafią napisać jednego poprawnego, sensownego zdania, które by coś wniosło, a kłapią tym dziobem, wyzywają mnie i bluźnią. Jak chcesz mi coś przekazać, albo ubliżyć, dopiec mi to zrób to w jakiś inteligentny sposób tak aby to do mnie dotarło i zabolało, bo teraz to padaczka. Nawet gdybyś zebrał jeszcze innych twojego pokroju na mnie to nic wam to nie da, bo wszyscy reprezentujecie za niski poziom, który od ilości osób niestety nie podskoczy. Może poszukajcie jakiejś inteligentnej osoby żeby w waszym imieniu mnie beształa w sposób bardziej wyrafinowany, bo ty i tobie podobni mnie tylko bawicie;D
Bo nie traktuje cię poważnie . Nie zasłuzyłes widocznie . Dlaczego masz tak podobny awatar i nick do kenexgro ? Po za tym jesteś króciutko na filmweb . Twoje posty mają charakter tekstów sponsorowanych , spamu i trollingu. Może i jesteś oryginalnym i inteligentnym odbiorcą ale tego nie widac żebys chciał takim byc .Ze względu na podróbe istniejącego usera i dawanie takiemu filmowi 10/10 .
Nie chce mi się nawet pisac do podróbek .
Dlaczego masz tak podobny awatar i nick do kenexgro ?
to czysty przypadek ;) ale zmienię sobie nick to konto skasuje i zobaczymy co wtedy będziecie wymyślać
bo jak narazie nie macie argumentów i gadacie tylko o tym ze podrobiłem konto
Uwaga na tego pana o nicku: kenexgro_ !!!!
Podszywa się pod kolegę: kenexgro.
Dowody:
1. http://www.filmweb.pl/user/kenexgro
2. http://www.filmweb.pl/user/kenexgro/blog/530032 - tu zobaczcie jaki kenexgro_ utrzymuje poziom wypowiedzi.
Olejcie temat i bez nerwów ludziska:)
Nooo mój drogi pacjencie widzę wyraźne pogorszenie stanu zdrowia. Jutro na śniadanko zadysponuję ci lewatywę to może ochłoniesz. A jak nie to zakaz wydawania kisielu do końca tygodnia.
Do fanów tego filmu :
Wybaczcie - chłopina niespełna rozumu. Ostatnio mienił się Napoleonem, a dziś sami zobaczcie - podpisuje się jako Wsiur. Całkiem mu się obie komórki rozstroiły.
Ale - wyleczymy! Nie takich już wyleczyliśmy !!