Pazura wie jak rozbawić widza
JEŚLI CHCECIE SIĘ POŚMIAĆ I DOBRZE BAWIĆ KONIECZNIE OBEJRZYJCIE TEN FILM!
O ! następny Troll . albo konto widmo , stworzone na potrzeby tego postu . kenexgro_ ( nie mylic z kenexgro ) lubi rozmawiac sam ze sobą .
Odnoszę wrażenie, że jesteś półgłówkiem. Starasz się za wszelką cenę błysnąć na forum. Mam nadzieję, że się spełnisz, a ja Ci w tym bez wątpienia pomogę.
Będzie więcej, o to nie musisz się martwic . Na Ciacha, Weekendy i tym podobne w naszym kraju zawsze będzie zapotrzebowanie . Niestety chłopskie okrągłe ryje rozmnażają się jak króliki ,ten badziew zawsze wypełni kino !
Dlaczego mi nie odpisałeś na wcześniejszego posta ?, boisz się żeby po potężnym forumowym laniu nie ucierpiała twoja reputacja i koledzy cię potem nie opluwali i nie potrącali z pogardą :)? Uważaj, bo jak okażesz słabość, to cię forumowe psiapsiółki z grupy wykluczą :).
Jak się rozmawia sam ze sobą ? . Jakie to uczucie ? . Spełniasz się w ten sposób , jak Andy Warhol . Niestety muszę cię zmartwic on był artystą a nie klakierem .
Nie rozmawiam sam ze sobą bo jeszcze mnie nie pogięło ;)
Uważasz mnie za klakiera dobra chętnie przyznam Ci racje ale daj mi do tego powód narazie uciekasz od tematu w którym źle się czujesz. Rozumiem ze łatwo Ci przychodzi nazywanie mnie klakierem trollem itp ale szczerze chce wiedzieć o co Ci chodzi ? Jak narazie Twoje wypowiedzi to stek inwektyw bez pokrycia. Jeśli chcesz mogę przełączyć się na twój tryb i będziemy dalej jałowo dyskutowali. KONKRETY PROSZĘ bez ucieczek.
nie Ty bedziesz mi dyktował chłopku na jakie posty mam odpowiadac lub nie, przyjmij z podniesionym czołem prawdę o swoim drzewie genaologicznym i przeprowadz sie do chatki na wiosce gdzie twoje miejsce ! Pokryje koszta biletów na PKS żebys mógł od czasu do czasu zwalic konia na Ciachu czy Weekendzie w kinie ^^ !!!!
Aleś wymyślił...Jak kulą w płot!
Chybione jak większość twoich wymysłów.
Musisz się jeszcze mocniej skupić. Tylko uważaj bo jak ci żyłka pęknie to już zostaniesz w takim roślinnym stanie do końca życia!
Rzeczywiście, masz sprany beret, to się nie da zaprzeczyć :-). Dowodów na poparcie tej tezy dostarczasz mi regularnie.
Uwaga na tego pana o nicku: kenexgro_ !!!!
Podszywa się pod kolegę: kenexgro.
Dowody:
1. http://www.filmweb.pl/user/kenexgro
2. http://www.filmweb.pl/user/kenexgro/blog/530032 - tu zobaczcie jaki kenexgro_ utrzymuje poziom wypowiedzi.
Olejcie temat i bez nerwów ludziska:)
Zajebisty film :) Rozwalające teksty :] W kinie cała sala padała ze śmiechu ;) Również czekam na kolejną część :D
Widzę ze nabijasz się ze wszystkich ;)
dziwie się tylko ze tak łatwo ci z nimi idzie
postarajcie się bardziej bo czytając wszystkie posty dochodzę do wniosku ze miesza was z błotem.
jak przestaniecie odpowiadać na jego posta to będzie ok, bo temat wędruje do góry pajac się cieszy
mi tam się film podobał ;) byłem 2 razy nawet. ;p aczkolwiek są lepsze polskie komedie ;)
Dla tyc, którzy jeszce nie podłapali.. głupie ludki jak autor posta, które konto mają pare dni w głupi sposób (taki prosty i niby dla wszystkich) zachęcają do oglądania filmów maja od każdego posta płacone jak ziomki co Ci ulotki wciskają na deptaku... ogłoszenia z podobnie frajerskim pracami można znaleźć na gumtree. Nie dajcie sie nabrać, film jest kupa!