Film ciekawy,wciągający ,z interesującą fabułą.Jak się po jakimś czasie oglądania okazuje, jest to znakomity wyciskacz łez. Nagłe zwroty akcji i znakomita gra aktorska Brada Pitta i Anthonego Hopkinsa są fenomenalne(brawa dla reżysera).Naprawdę jest to dobra odskocznia od kolorowego kina Hollywood który oferuje nam sprzedajny syf.Mocno polecam,bo film naprawdę warty obejrzenia.;)
Zgadzam się. Do obejrzenia tego filmu namówiła mnie żonka, która widziała go już ze cztery razy. Byłem trochę sceptycznie nastawiony, bo nie przepadam za melodramatami. Lubię za to Anthony’ego Hopkinsa, Brada Pitta i reżysera Edwarda Zwicka. Obejrzałem i nie żałuję.
Na początku faktycznie było melodramatycznie ale im dalej do końca filmu tym bardziej dramatycznie. Oglądając czułem duże emocje. Film bardzo mi się podobał zarówno pod względem formy i treści - świetna fabuła, piękne widoki, muzyka. Wszystko się komponowało. 9/10
PS: Jeden mały szczegół, ten film również jest rodem z Hollywood, nie wszystko stamtąd jest syfem.