Wichry namiętności

Legends of the Fall
1994
7,7 102 tys. ocen
7,7 10 1 101860
6,4 25 krytyków
Wichry namiętności
powrót do forum filmu Wichry namiętności

Zawsze kiedy tylko leci w telewizji, mówię sobie "nieee, nie oglądam, przełączę, ileż można ? ..." i nigdy tego nie robię ! Jedyny film który mnie nigdy nie znudził ... Najbardziej (poza oczywiście) wątkiem miłosnym podoba mi się "zdziczenie" głównego bohatera, którego gra Brad ;]

ocenił(a) film na 9
oluska878

10/10 naturalnie.

ocenił(a) film na 7
oluska878

Mnie podoba się jedynie to, że ta mała w końcu wyszła za Tristana, tak jak powiedziała na początku. Poza tym czekałam tylko, aż się skończy.

ocenił(a) film na 10
oluska878

jestem wzruszony, bo mam tak samo. Forever turned out to be too long - to dla mnie najważniejszy cytat w tym filmie

ocenił(a) film na 10
oluska878

Brad Pitt stworzył tu zdecydowanie swoją najlepszą rolę, jego rozwiane włosy i spojrzenie pełne bólu i nienawiści, ta pasja w oczach... ach takie rzeczy zapadają w pamięć. Bardzo wzruszający. Aha no i świetny Hopkins jako ojciec.

użytkownik usunięty
mnjhau

Zgadzam się. Świetny, wzruszający, z rewelacyjna obsadą. naprawdę robi wrażenie. Chętnie do niego wracam. Hopkins i Pitt - niesamowici.

ocenił(a) film na 10
oluska878

Mam tak samo..Ten film to dla mnie mistrzostwo świata.

ocenił(a) film na 10
oluska878

Gdybym był gejem to bym miał jego zdjęcia na scianach z tego filmu naprawde wybitny film łzy lecą zwłaszcza w scenie jak brat mu umiera i go z drutu kolczastego wyrywa piękny film i tytuł tematu w 10 ocena tez 10 na 10, nie widziałem piękniejszego filmu jestem twardy i było tylko kilka filmów na któryc uroniłem łze ,,Król Lew,, ,Swiąteczna historia,, ,Jan Paweł II,, i ten własnie film

ocenił(a) film na 10
MatiNalbor

Ja jakbym była troche młodsza to pewnie tez bym miała na ścianie te zdjęcia :)
Swoją drogą Brad w tym filmie charakterem mnie samej sie kojarzy ze mną,może dlatego ten film tak bardzo mi sie podobał :)

ocenił(a) film na 10
Nouredine

Brad Pitt ma to coś musze przyznac:D