PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528758}
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 23723
6,5 62 krytyków
Wicked
powrót do forum filmu Wicked

Gdy idziesz na film z Arianą Grande aby jej posłuchać a dostajesz kompletny dubbing piosenek, no porażka

rafaljacek37

Jest wersja oryginalna z napisami i wersja z dubbingiem i to twoja decyzja na którą pójdziesz. Nikt nikogo nie zmusza do pójścia na wersję z dubbingiem, więc nie wiem w czym problem

marost_88

Nie i tu się grubo mylisz , idąc z dzieckiem jaki masz wybór ? Oświeć mnie

ocenił(a) film na 8
rafaljacek37

Wyjaśnij proszę: idziesz z dzieckiem na wersję z dubbingiem. I masz pretensje, że jesteś na wersji z dubbingiem? To pójdź bez dziecka na wersję oryginalną. Ale dlaczego porażką jest pójście na dubbing jeżeli to był twój wybór? Są takie oceny na bookingu: ktoś wynajmuje pokój na zadupiu z daleka od metra i daje słabą ocenę, bo mieszkanie jest na zadupiu daleko od metra. To ten sam poziom absurdu.

skwrkk

Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem . Dubing dialogi Ok. Ale całe piosenki śpiewane przez Polskich podkładaczy głosu. Podam Ci przykład z brzegu serial Juli i Fantomy ,piosenki są w oryginale plus dodany tekst po Polsku.

rafaljacek37

A to ty chcesz usłyszeć Arenę Grandę czy twoje dzieci?

marost_88

, Rozumiecie co to  jest cover ?? A oryginał ?

rafaljacek37

Ale co to ma do rzeczy? Piszesz, że to ty chciałeś usłyszeć Arianę Grandę, a potem, że nie masz wyboru bo poszedłeś z dzieckiem xd No to idź jeszcze raz bez dziecka, skoro nie umie czytać, na wersję z napisami. W czym problem? XD

marost_88

Nie no geniusz ... 2 razy przepłacać za bilet , dziecko też chciało usłyszeć Arianę a nie cover . Teraz już dotarło?

rafaljacek37

A to dlatego, że nie stać cię na to by pójść dwa razy na film do kina a twoje dziecko nie umie czytać, to mają robić specjalnie dla was trzecią wersję? XD

marost_88

Wygrywasz Dzbana Roku .

rafaljacek37

Nie, ciebie w tym nikt nie pobije :*

marost_88

Obejrzyj Barbie podobna kategoria wiekowa, porównaj, wróć po drugi dzban

rafaljacek37

Drugi dzban należy się tylko tobie :* Trzeci i czwarty też :*

marost_88

Nie wiem co bierzesz ale bierz po pół

rafaljacek37

Ty nie musisz nic brać by bredzić :*