PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528758}
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 23723
6,5 62 krytyków
Wicked
powrót do forum filmu Wicked

Ariana Grande jest fajna i o dziwo nawet dobrze się tu odnalazła, inne postacie też nie są takie złe ale największy problem że ten film praktycznie nie ma fabuły ( dobrego scenariusza ) może wizualnie nie wyglada aż tak źle ale co z tego jak środek jest pusty bo jak inaczej to nazwać skoro film prawie 3-godzinny można w pełni streścić w dwóch max trzech zdaniach i to niczego nie pomijając a na upartego i w jednym można to zrobić a polski dubbing jak zwykle nie pomaga a wręcz przeszkadza i szkoda że nie ogladałem tego z napisami ale to i tak nic by w mojej ocenie nie zmieniło bo tak ogólnie jak na prawie trzy godziny filmu to film w większości jest nudny i w sumie to niewiele się dzieje a same piosenki też raczej mało interesujące choć nie ukrywam że za miusicalami raczej nie przepadam to i tak liczyłem że będzie to coś zdecydowanie lepszego i ciekawszego a tak nie ma co ukrywać jak dla mnie film rozczarowanie ale tak wiem zaraz ktoś napisze że się nie znam:)

ocenił(a) film na 10
slobi

jak nie ma fabuły? Przecież to opowieść jak rozwija się przyjaźń między postaciami. Jak chciałbyś to streścić w dwoch, trzech zdaniach? Całe sedno w tym by pokazać jak dobra i zła wieźma były przyjaciółkami.