PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Ale film jest parodią Romea i Julii oraz Pięknej i Bestii, nie ma nic wspólnego ze zmierzchem z którym jest porównywany.

ShaggyTM

Ja się ośmieszam...proszę cię...

Sasayaki

A możesz napisać to po polsku ? Istnieje takie coś jak : ą,ć,ż,ź,ę
Wiesz o tym 'wszechmogący'?

PatrzAleNieZjadaj_

A zdajesz sobie sprawe z tego, ze nie mam zainstalowanego polskiego oprogramowania do klawiatury, gdyz nie mieszkam w PL i polskie znaki, sa dla mnie sporym problemem?Czy po prostu jestes ograniczona i uwazasz, ze wszyscy sa w tym samym kraju co ty?
5 z polskiego? Ty? Jakos mocno w to watpie. I owszem dukasz. I to bardzo

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
PatrzAleNieZjadaj_

No to się popisałaś intelektem, brawo za przemyślaną odpowiedź. I owszem ośmieszasz się od pierwszego komentarza.

ocenił(a) film na 7
ShaggyTM

Ciekawe czy chociaż ładna jest, bo po wypowiedziach wnioskuję że charakterek ma wkurzający, że tak grzecznie napiszę.

ocenił(a) film na 10
Sasayaki

Ty za to śmierdzisz jak troll, umyj sie :(((((((((

ocenił(a) film na 4
PatrzAleNieZjadaj_

Zmierzch, poza tym, że występują tu fantastyczne postacie, wampiry i wilkołaki, dostarcza dużo emocji. Poza fantastyką, ma elementy dramatu, romansu, obyczaju . Jest napięcie, trochę akcji i miłość wygrywa, uproszczając to wszystko. Super gra aktorska, gdzie mieli możliwości pokazania się.Wiecznie żywy- słabo postarali się, a przecież tego jeszcze nie było.

lordrigar

Nie nazwalabym tego parodia a inna wersja , przyjemnie mi sie ogldalo- w przeciwienstwie do zmierzchu przez ktory nie moglam przebrnac - istna katorga dla mnie. Bardzo sympatyczny film. Nie widze wspolnego watku miedzy tym filmem i zmierzchem , zoombie / wampiry? Zupelnie rozne motywy... Rownie dobrze mozna powiedziec ze tworcy zmierzchu zgapili scenariusz z serialu Klan :)