ten gniot jest na poziomie filmów w reżyserii Uwe Boll'a, nie rozumiem jak mogli tak spi*rdolić tą całą adaptacje
Idź oglądać Percy Jackson i Bogowie olimpijscy może cie zachwycą efekty albo jakieś Transformers najlepiej
Noi po co ten pojazd na fanów Jacksona? Mimo, że to średniak to i tak jest 100x lepszy niż ten zacofany Wiedźmin, który został spraprany ze strony technicznej oraz ze wszystkich innych.
Chłopie 2001 + Polska. Szacunek dla Ciebie, że oglądałeś tego Jacksona.. Boże chroń nas.
Czyli rozumiem, że jeżeli tego typu twór wyjdzie np. w Kambodży to od razu będziemy musieli dać mu Oskara bo 2013 + Kambodża = ARCYDZIEŁO!
Nie ma co oceniać filmów takimi bzdurnymi kategoriami. W tej produkcji nie ma zupełnie nic ciekawego i dlatego nie zasługuje na wyższą ocenę...
Mnie dobiło dodatkowo to, że uwielbiam uniwesum Wiedźmina i gdy obejrzałem to coś to mnie zamurowało.
Co ciekawe ta zacofana polska (jak twierdzisz) mogła wypuszczać sporo dobrych produkcji w latach 80 i 90. Nasza kinematografia z roku na rok upada coraz niżej.
Btw. boka nje ma ;C
Kto tu mówi o oskarze?.. arcydzieło , 2013 , Kambodża?
Dobra dziękuję dobranoc bo widzę, że ni hu&@ nic z tego nie będzie.