4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

...muzyak genialna, stroje spoko, wystrój wnętrz biedny. Mimo wszystko moglo nie być tak źle gdyby nie jedna sprawa - tego kto pisał scenariusz powinni wykastrować, przy takim lipnym sceanriuszu nic nie było w stanie uratować tego filmu, jest shitem jakich malo, a serial jest shitem jeszcze większym bo trwa dłużehj i takie bzdury jak tam się pojawiają to już w ogole słow brakuje. Saga o wiedźminie to moje ulubione książki, czytałem je po 5 razy i jestem przekonany że w Polsce sa setki osób, ktore spokojnie mogły ten scenariusz napisac lepiej. Bo gorzej to już chyba trudno.

ocenił(a) film na 1

Takze jestem fanem Sapka, moze nie czytalem wszystkiego po 5 razy i nie znam sie na robieniu filmow(predzej na ogladaniu;)... ale do kastracji polecil bym jeszcze rezysera i goscia od zdjec, tylko co zrobic babce od montazu? bo zasluzyla moim skromnym zdaniem na rownie surowa kare! ...czy oni sie z *** na "glowy" pozamieniali!!?? jak to ogladalem to myslalem ze szlag mnie trafi... do tej pory przezyc nie moge ze z jednej z moich ulubionych ksiazek zrobili takie g... ehhh szkoda gadac, komercyjne scierwo zerujace na popoularnosci ksiazki i tyle...