lepszy od pszereklamowanych amerykańskich hitów (a raczej podróbek) takich jak władca pierścieni czy władca pierścieni. 10/10
no trochę przegiąłeś xD serial jest dobry ale czy lepszy od Władcy Pierścieni to bym się kłócił:P chociażby efekty specjalne w Wiedźminie nie umywają się do tych z WP... te 19mln, które "wsadzono" w Wiedźmina można było ładnie spożytkować. Moje zdanie jest takie, że serial jest bardzo dobry Żebrowski pięknie się spisał jako Geralt:) jedynym mankamentem jest to, że kiepskie efekty jak na tak ciekawą produkcję i mało odcinków nakręcono:(
no tak, gdyby nie ten smok to złoty lew by był, a tak nawet medalu ożecha nie ma. mimo wszystko pienkny film. miło ze ktoś podziela moje zdanie.
Żebrowski wogóle się nie spisał . Charakteryzacja do bani, zamiast wiedźmina mamy samuraja,fabuła prawdziwie idiotyczna, kodeks którego właściwie nie powinno być , kaer morhen to jaskinie . Efekty specjalne właściwie nie występują jedyne co uważąm za dobre w tym filmie/serialu to tytuł i muzyke.
nie wiem co Ty chcesz od Żebrowskiego?? moim zdaniem był świetny do tej roli. Jak wolisz Mode na Sukces to oglądaj tamto:D tam masz lepszych aktorów xD Charakteryzacja może być. Fakt, może i nie fenomen ale przejdzie. Z tym samurajem to trochę racji masz bo chyba większość jego walk kończyła się jednym cięciem:D fabuła faktycznie trochę popieprzona z tego względu, że Geralt się nie starzał xD np ta panienka, którą ocalił z rąk rycerzy, później przyłączyła się do jakichś zbirów a w ostatnich odcinkach już dorosła jest a Geralt ni chuja się nie postarzał:D tylko tego typu rzeczy mnie osobiście drażniły w fabule.
To że się nie postarzał to akurat normalne bo wiedźmini wolniej się starzeją , w opowiadaniach nie był młodzikiem więc kilka zmarszczek powinni dorobić. Mi po prostu Żebrowski nie pasował do tej roli ale to wyłącznie moja opinia , każdy ma prawo do swojej. Film mógłby być hitem ale :
1.Szczerbiec zchrzanił scenariusz.
2.Charakteryzacja nie stała na dobrym poziomie (Czasami Geralt był blondynem)
3.Naprawde niepodobało mi się to że kaer morhen to jaskinie i Vesemir to kapłan.
4.Efekty specjalne odstraszały.
Gdyby nie ta pozmieniana fabuła to film miałby w moich oczach zdecydowanie wyższą note.
Z samurajem chodziło mi o wygląd mieczy i ubioru Geralta w filmie.