4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

Świetnie dobrana obsada (kto inny poza Zamachowskim mugłby być podobny do Jaskra ) dobre efekty specjalne (Holywood może sie schować ) ale przecież ...... POLAK POTRAFI !!!!!!!!!!

;-))

Bondman

Mam nadzieje, że to co mówisz to tylko małe niewinne kłamstwo.

użytkownik usunięty
Kmiotek

gdyby założyciel tematu pisał poważnie zaczęłabym się martwić o jego zdrowie psychiczne ;PP

Jakim cudem tak wysoka średnia na filmwebie????? Who knows.....

ocenił(a) film na 4

No pewnie dlatego że to polski film i choć słabo zrealizowany to wolę to niż gdyby Amerykanie zrobiliby z Wiedźmina użytek na skalę światową. Jestem pewny że Amerykanie uznali by Sapkowskiego za swojego rodaka i szybko polska literatura stała by się maszynka do robienia pieniędzy. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 5
Kondzio_Ultra

Powinniby zrobić modyfikację do gry, w której Jaskier ma twarz Zamachowskiego, fajniej by było.

ocenił(a) film na 5
Altair9

A i jak bym mógł zapomnieć o trzymającym w napięciu scenariuszu aż mnie ciarki przeszły patrząc na pokazywane tam bestie jak oni to zrobili ;-))
Ten film tak mną wstrząsnoł że nastempnego dnia okazało się że miałem mokre łużko pierwszy raz się coś takiego u mnie zdarzyło gdy byłem małym bobaskiem dlatego poprostu "Wiedźmin" powinien dostać Oscara przecież to dobry film , robiony z wielkim rozmachem .

Jednym słowem tylko siadać i oglądać ;-)

Polecam tym co lubią dobre kino

Bondman

Kolejna prowokacja... Mam już tego dość, co was, prowokatorów tak bawi?!? Patrzenie się później na dziesiątki postów, w których wszyscy was zjeżdżają, tracąc bezsensownie swoją energię(zresztą tak jak ja teraz)? Napawa was to dumą?

ocenił(a) film na 5
MPm

Mam dziwne poczucie humoru ;-)

HA HA HA !!!!!!!!!!!!!

Bondman

Zgadzam się Wiedźmin to bardzo dobry film i nie powinien tak słabo być oceniony. Jest to lepsze niż filmy amerykańskie typu jak (Kewin sam w domu 4, American Pie, Straszny film itd.).

Wilkusiek

Kevin, kewin, nie ma takiego imienia, generalnie nie czepiam się imion ale jak piszesz tytuł i jeszcze nazwy własne, to wiesz.
A film, no taa, nie ma to jak sarkazm, ale postać jaskra w sumie nie była taka najgorsza, zamachowski jako jedyny nie grał jak drewno.
Tylko tak średnio pasuje.