4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

Totalna klapa. Kiedy jeszcze nie widziałam tego filmu to uważałam, że skoro książka jest taka wspaniała to film na pewno też taki będzie, ale sie pomyliłam. Kupiłam kasete kiedy tylko taka się ukazała. Już po pięciu minutach zaczęłam ziewać z nudów. Taki jest niedopracowany, robiony na szybko byleby tylko kase zarobić. Okryli hańbą Sapkowskiego. Tak spaprać tą wspaniałą książke! Gdyby amerykanie sie za to wzięli to sprawy wyszły by inaczej. A tak mamy takiego Wiedźmina. Beznadziejne sceny, które nie potrafią zainteresować i te wydareznia takie nie poukładane. Aktorzy też tacy do dupy. Jedyny wieeelki plus to muzyka wspaniałego Grzegorza Ciechowskiego ( szkoda że nie żyje ), ale musze przyznać że ten Wiedźmin w odcinkach nie jest taki zły, moge nawet powiedzieć że jest dobry...

63a

Amerykanie...
...może (a mówiąc wprost napewno) zrobiliby ten film lepiej (tutaj niestety chodzi o poziom rozwoju polskiej techniki co do robienia filmów typu fantasty-smoki itp.) ale wracając do tematu to Amerykanie również zrobiliby to dla kasy i dla niczego innego. Tak to już jest w niektórych częściach świata... pozdrawiam