4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

... tak tutaj ktoś powinien im zabrać kamerę i pozwolenie do opublikowania w telewizji publicznej. Straszliwe to było! Tak się wynudziłam, że to cholerny szok. Daję ocenę za stroje, Zamachowskiego, Żebrowskiego (który tutaj na Jaskra akurat mi nie pasuje, ale gościa lubię ;p). Wolszczak na Yennefer mi nie pasuje i poprzez obejrzenie tego zepsułam sobie wyobrażenie Yennefer, a szkoda, żałuję... ;/ Nic to. Film - przeciętny, a przeciętnym czynią go tylko aktorzy i stroje, no i oczywiście to, na podstawie czego zostało to wyprodukowane, czyli na podstawie mojej ukochanej od lat niezmiennie i nieodwołalnie sagi - WIEDŹMINA : ))

ocenił(a) film na 2
joannagabixd

Ja mam taka cicha nadzieje ze ktos kiedys jeszcze przypomni sobie jaki potencjal drzemie w sadze o Wiedźminie i zrealizuje film godny tej sagi bo to co pokazali Polacy niezbyt mnie satysfakcjonuje.

ocenił(a) film na 4
Milten68

Hah! ja to zrobię, jeśli nikt się nie czepi. Daję komuś światłemu.. powiedzmy 10 lat. Wiedźmin jest dla mnie świętością, a zrobili z tego takiego gniota, że szok przeżyłam....

joannagabixd

10 lat być może przyniesie coś w tej materii ;) nie chcę jednak zapeszać, bo to długi okres czasu i wiele zdarzyć się może.

ocenił(a) film na 4
Abukashi

Cicho ;p wierz tylko, że dostanę dużo kasy na zrealizowanie tego, fajnych aktorów uda się wciągnąć i do tego, że uda się przedstawić niemal wszystkie wydarzenia z książki, a właściwie książek, a nie pozmieniane i niedopowiedziane tak jak tutaj się to stało.