4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

Jest calkiem calkiem ok :))

użytkownik usunięty

Bylem widzialm i oceniam go w skali od 1 do 5 na 3,5. Nie ma ragedii jak wiele osob wypisuje. Milo mnie zaskoczyla gra Zebrowskiego, milo mnie zaskoczyla muzyka Ciechowakiego oraz milo mi sie ogladalo zdjecia i ujecia. Mysle ze jest o wiele wiecej plusow. Czekam z niecierpliwoscia na serial.

użytkownik usunięty

Całkiem? Raczej całkiem do niczego.
Byłem, widziałem i sam się sobie dziwię że nie wyszedłem w połowie seansu. Niektórzy w połowie seansu wychodzili.

Żebrowski szwęda się po planie, bez sensu. To nie jego wina, a scenariusza. Jeszcze gdy walczy to jest może co oglądać (o ile walki nie przedstawia wirująca kamera, kiedy kompletnie nic nie widać).

Muzyka? Po diabła były te piosenki. To już lepiej dali by Jaskrowi więcej zaśpiewać. Co ciekawe, Zaborowski był chyba wynajęty tylko na jeden dzień zdjęciowy. W całym filmie Jaskier występuje całe 5, no może 7 minut.

Myślisz że film ma jakieś plusy? Zdaje mi się, że grubo się mylisz. A możę zasnąłeś na filmie i przyśniło ci się coś lepszego. To było by wyjaśnienie.
Chociaż są plusy. Zerrikanki wyglądały zupełnie jak z "Granicy możliwości".
Część potworów była z gumy, a smok był spasiony i nieruchawy. I miał dwuwymiarowy język.