4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

Nie rozumiem niskiej oceny tego filmu (tak jak nie rozumiem wysokiej oceny filmu Avatar)
film nie był taki zły dobrzy aktorzy (poza niektórymi) ,fajna muzyka ,film przekazuje kilka prawd
o życiu jakieś tam drobne przesłania ma choć czasami bywał nieco przy nudnawy ale
ogólnie ciekawie się oglądało .Efekty są minusem tego filmu ale wolę oglądać gówniane
efekty niż nawalonego nimi pustaka (chyba każdy trzeźwo myślący wie o czym mówię).Świat wiedźmina nigdy mnie specjalnie nie wciągał ,choć sam pomysł wiedźminów jest bardzo
ciekawy. + Za jaskra szkoda że w grze go tak nie przedstawili!

ocenił(a) film na 1
Legion212

Chciałbym pójść z tobą w polemikę, ale... fenomen tego filmu polega na tym, że ja i wielu innych go w ogóle nie pamiętamy.
Chodzi głównie o różnice między książką a filmem. Troche za bardzo mi to Na wspólnej przypominało.
Ale tak, pamiętam Jaskra, a szczególnie jego piosenkę ^^ Najlepszy moment w całym filmie.

ocenił(a) film na 7
ichear

Nie wiem czy przypomina bo nie oglądam na wspólnej.:D Zapewne chodzi ci o to że jest zbyt mało akcji i walk cóż zapewne gdyby mieli większy budżet to może i były by walki rodem z gry ,a smok nie wyglądał by gorzej niż Godzilla starej generacji.