4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

generalnie to film powinien dostać złote maliny :) potrujne :) albo i stokrotne :) ale nasz Żebrowski zagrał całkiem ok Grażynka też ale klimat zepsuli na maksa . Mam nadzieję że ktoś kiedyś odkupi prawa do tego filmu i zrobi go tak jak powinienbył być zrobiony bo polacy go kompletnie skopali :( niestety :(

ocenił(a) film na 10
PAWELCHMIELEWSKI

PotrÓjne, baranie, przez o z kreską. Ile masz lat? Naucz się pisać.

Mrs__Silas

nie twój za przeproszeniem zapchlony interes ile ja mam lat a baran to może Ciebie zrobił . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
Mrs__Silas

Ej no spokojnie. Co tak wybuchłaś. Chłopak ma racje film jest kicha totalna, serial za to jest świetny. W ogóle to jak byśmy mieli patrzec na orty, to połowa forum by była tymi uwagami zaśmiecona.

Szajba

Moim zdaniem seral był tak samo denny jak i film. Tu trzeba kogoś, kto zamiast chęci napcahnia swoich kieszonek, będzie chciał zrobić dobry film. Rosjanie i ich "Straż Nocna" pokazali, że nie chodzi o pieniądze, ale o chęci. I właśnie tych chęci życzę twórcom, którzy może znowu kiedyś będą chciali ekranizować...

PAWELCHMIELEWSKI

wiedźmin to porażka ;) tak samo zresztą, jak 99% wszystkich nowych polskich filmów... ok, daję plus za to, że ktoś w Polsce zrobił film na podstawie książki, która nie jest powieścią Sienkiewicza albo innym wyjątkowo żałosną ekranizacją lekturową... szkoda, że polskie kino tak kiepsko skończyło ;P

ocenił(a) film na 2
Alklossien

Jeśli Elfy w filmie fantasy wyglądają jak żule spod mostu to nic dziwnego, że film to klapa ! Poza tym reżyser nie miał pojęcia o tej tematyce ! Nocna Straż Rulez!!!