4,0 55 tys. ocen
4,0 10 1 54973
2,5 30 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum filmu Wiedźmin

Mam ten film na kompie, ale trochę się obawiam go obejrzeć. Jestem świeżo po przeczytaniu sagi i boję się że film zniszczy mi całe wyobrażenie i wrażenia z czytania. Parę lat temu oglądałem serial i nawet mi się podobał, ale to było za nim sięgnąłem po książki. Ryzykować, czy nie ? Puki co skłaniam się ku temu żeby jednak sobie odpuścić seans, już samo spojrzenie na wygląd filmowej Ciri odstręcza mnie od tego filmu.

metalzul86

Kieruj się głosem serca (dobrze na tym wyjdziesz ;) ).

ocenił(a) film na 3
metalzul86

jak obejrzysz to podziel sie wrażeniami

ocenił(a) film na 3
Khali

A ja ci odradzam. Czytałem całą sagę i dwa opowiadania ale to co obejrzysz zniszczy w tobie cały ten magiczny świat Sapkowskiego...

gucio_s

ja oglądałem a nawet nie pamiętam o czym był. Lepiej przeczytać całą sagę

ocenił(a) film na 1
metalzul86

Jeśli już chcesz coś oglądnąć to sięgnij po serial. Ma co prawda dużo nieścisłości i też nie jest świetnym dziełem, ale fanom Wiedzmina powinien się podobać... a film..... na dobrą sprawę film to połączenie niewspółgrających ze sobą scen z serialu.

użytkownik usunięty
Twoflower

!~~ Spojler~~ ! Najlepszy był patent z wężem ze skarpety ; d . Chociaż zwykle nie patrzę na efekty specjalne ta scena wywołała u mnie lekki uśmiech.

ocenił(a) film na 1
metalzul86

ja się trzymam od tego z daleka.
widziałem początek i szybko wyłączyłem żeby nie niszczyć wyobrażeń.

ocenił(a) film na 1
metalzul86

Jeżeli przeczytałeś całą Sagę, to nic nie jest w stanie zniszczyć po niej wrażenia, nawet tak zły film jak Wiedźmin.