PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197215
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

Ksiądz

ocenił(a) film na 1

Mam pytanie do Was, czy warto wziąć księdza na film? Idziemy z klasa i idzie z nami ksiądz... Czy mamy w niektórych nomentach wstawac i zaslaniac ksiedzu? Napiszcie prosze...

stelmi00

Po co księdzu zasłaniać? Takie małe pytanie.

ocenił(a) film na 1
lucjan_bohme2005

Chcemy chronić księdza proboszcza przed zbereźnymi treściami..,

ocenił(a) film na 8
stelmi00

Ksiądz już tyle takich zbereźnych rzeczy widział i o tylu słyszał w konfesjonale, że nie wszyscy razem wzięci mu nie podskoczycie:).
Poza tym w filmie wszystko jest przekazem. Zasłaniając mu jedynie przeszkodzicie mu w oglądaniu.

ocenił(a) film na 9
stelmi00

Idziecie na to ze szkołą? Boże! Co to za szkoła? Aż bym się chętnie do takiej wrócił. ;)

snoopy

Ojej bue orzesadzajcie. Ksiądz tez człowiek.

xelizax

nie przesadzajcie*
...................................................................

użytkownik usunięty
stelmi00

Of course, że tak - księdza trzeba wziąć bezsprzecznie. Jest tam we wtym filmie trochę też o księdzach, więc może się czegoś dowie o sobie, czego jeszcze sam tak z siebie nie wiedział.

No a poza tym podobno księża lecą na ładnych, młodych i podgolonych chłopców, a we filmie Szyc pokazuje swojego ptaszka, to to się na pewno bardzo księdzu może spodobać!

Zasłonić możesz mu oczy jak Roma pokaże cyce, bo mogłoby go to znieprawować, jako że kobieca nagość jest kuszeniem przez Szatana w najwyższym stopniu dla księdza niepożądanym.

ocenił(a) film na 9

A co jest w filmie o księżach? Nie zauważyłem...

użytkownik usunięty
snoopy

Andżela się sporo w ich temacie wypowiada. Na ten przykład, że Boga nie ma, a że jest Szatan i żeby Silny poczytał sobie jej ulubioną lekturę "Czarną Biblię Szatana".

ocenił(a) film na 9

To jest parodia subkultury gotów, ale o księżach nie ma tam ani słowa.

użytkownik usunięty

Jasne, każdy ksiądz ma skłonności pedofilskie i specjalnie po to, żeby móc je zrealizować, przez 5 lat uczy się w seminarium łaciny, greki, prawa kanonicznego itp, bo łatwiejszych sposobów nie ma.

Współczuję tym wszystkim księŻom (nie "księdzom"), którzy przez jakieś patologiczne przypadki są z góry szufladkowani jako "lecący na ładnych, młodych i podgolonych chłopców".

użytkownik usunięty

Nawet ksiądz co najmniej gruchę musi sobie czasem zwalić, bo inaczej eksploduje. A jak w otoczeniu nie ma lasek i samozaspokajanie się przestaje wystarczać, to dość naturalne jest, że szuka jakichś alternatyw. Nienaturalne jest to, że nie może mieć żadnej piczki, bo tak mu powiedział jakiś tam nie całkiem zdrowy na umyśle samozadowalający się Kalikst ponad 800 lat temu.

A o grece i łacinie to oni mają takie pojęcie, że Ci wyrecytują z pamięci parę zwrotów zaczerpniętych z jakichś tam ich modlitewników. Ale jak się zapytasz, kto to był Platon, Sokrates i jak zdefiniować pojęcie Bóg, którym ciągle operują, to Ci robią wielkie oczy i co najwyżej nałożą jakąś ichnią klątwę, odprawią obrządek i dalej będą spać spokojnie.

Przez 5 lat tego całego za przeproszeniem seminarium uczysz się, jak wyłączyć ze swojej własnej głowy myślenie, jak wyłączyć się z życia, jak odseparować od normalnych ludzi i jak sprawiać przy tym wszystkim wrażenie kogoś wiedzącego więcej i lepiej.

A co do skłonności pedofilskich to prawda jest taka, że nie ma lepszej opcji, jak pójść do seminarium. Ludzie Cię nie podejrzewają, wręcz mają za wzór cnoty. Jako ksiądz masz swobodny dostęp do chłopców, masz nad nimi władzę i jeszcze nikt im nie uwierzy, jak powiedzą, że ksiądz wsadził im palec w pupkę i dłubał nim tam przez dwie godziny.

ocenił(a) film na 4

385 popieram Twoje słowa.Nie mam pojęcia dlaczego faceci w sukienkach wciąż mają tylu wyznawców.Banda pasożytów i niejednokrotnie zboczeńców i zwyrodnialców.I niech mi nikt nie mówi,że pedofilia wśród facetów w sukienkach to odoosobnione przypadki.Mamy przykład niedawno w Irlandii.Kilka tysięcy ofiar w sierocińcach,ośrodkach wychowawczych itp... a faceci w sukienkach na wyższych szczeblach wszystko tuszowali.Jak dla mnie kk to gniazdo szatana i ciemnoty.

ocenił(a) film na 4
Ready2

http://cia.bzzz.net/irlandia_ksieza_i_zakonnice_gwalcili_molestowali_i_torturowa li_tysiace_dzieci

ocenił(a) film na 6
stelmi00

ja bym wziela, ale jesli nie chccecie sie pozniej z "kurw" tlumaczyc to odpada :)

pozatym-prowokacja :D