Polski film z przesłaniem...
Ja tego przesłania nie odczytałam. Film na wielu festiwalach królował, może i zasłużenie ale albo go nie rozumiem albo nie podobają mi się takie nagradzane filmy, bo po prostu są inne. Ja daję 4 ale tylko za gre aktorską.
Świetny film na podstawie świetnej książki, i pierwszy raz widziałem w filmie duże źrenice po przyjęciu amfetaminy
Sorry,ale nie kumam w ogole,o co w tym filmie chodzi.Dla mnie straszny gniot.Moglbys po krotce napisac,o czym ten film jest.Pozdro
Zasadniczo nie zastanawiałem sie o czym jest bo prawdopodobnie o niczym, po prostu to film dla wąskiej grupy odbiorców rozkminianie dialogów można zostawić palaczom marihuany, mi się to kojarzy z koterskim masa dziwnych rozkmin ale nie ma w nich przypadku albo próby zarobienia na idiotach, to nie jest płytka komedia typu ciacho czy inne polskie produkcje, ogólnie uważam że poziom filmu to nie jest kwestia gustu ale w tym przypadku jak najbardziej bo to jest coś innego dziwnego nienormalnego dla przeciętnego obywatela a ja lubie takie eksperymenty, dla ciebie to gniot i jak najbardziej to kumam to po prostu albo trafia albo nie , pozdrawiam również