ja załapałem ;] no aż trak bardzo wyrafinowanych chwytów nie stosowała. Zresztą sam monolog Masłowskiej wiele tłumaczy...
no to jak załapałeś to super wytłumacz mi proszę zatem:
1. o co chodziło w scenie z kamieniami ?
2. o co chodziło w scenie przewracania ścian na komisariacie ?
3. o co chodziło z tym że to Masłowska mówiła Silnemu co ma powiedzieć, z tym że wiedziała co zaraz zrobi itd ?
4. no i czym jest tytułowa wojna polsko ruska ?
1.heh Szyc zauważ co powiedział na to Szyc? czy był zaskoczony? Własnie nie bardzo zgrabnie podsumował całą osobę, jaką była ANGELA. A kto przemawia głosem Szyca? No i tyle.
2. EEE no jak to świat Masłowskiej to może robic co chce. Ona go stworzyła i może zniszczyć. Szyc to jej wnętrze, które jest od niej całkowicie zależne, ale też chce dojść do głosu.
3. Szyc jak wyżej. To tak naprawdę Silny Istnieje jest sąsiadem Masłowskiej. Jednak Jego losy sa już kompletnie zmyślone ;p Tak samo jak inne postacie, które sugerując się graffiti mogą być własnie tylko rysunkiej z dodanym przez masłowską charakterami, które są bardzo wyraziste.
4. Moim zdaniem jest to wojna miedzy wnętrzem Masłowskiej, a jej otoczeniem, obłuda, pójściem na łatwiznę. W filmie nie ma ani jednego rosjanina nieprawdaż? Mogę się jednak mylić ;p
pozdrawiam ;p