PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197215
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

Najpierw Popiełuszko był na plakacie niczym James Bond a teraz Szyc niczym Ewan McGregor w Trainspotting :
http://3.bp.blogspot.com/_TUIbp6pPhGs/SagjRUvbKoI/AAAAAAAABgQ/PEY0b0wPUIo/s400/V arious+Artists+
-+Trainspotting+OST+Vol_+1+(1996).jpg

ocenił(a) film na 8
md_no

może dystrybutor i producent nie mieli świeżego pomysłu na plakat

ocenił(a) film na 6
Andrzej91

i jeszcze "Urodzeni Mordercy" - Natural Born Killers. Też łysy był Harelson. Plakat do bani, ciekawe czy film też będzie zerżniętą kichą?

md_no

Dzisiaj widziałam ten plakat po raz pierwszy i dokładnie to samo mi przyszło do głowy!

ocenił(a) film na 3
md_no

Podobny nawet bardziej niż troszkę...Normalnie mam ochotę komuś donieść. Jak już nie potrafimy robić filmów, to moglibyśmy chociaż jakoś orginalnie je promować. Żal dupę ściska...

ocenił(a) film na 5
randalll

Co ciekawe, ten drugi plakat, stylizowany na komiks jest całkiem fajny.

ocenił(a) film na 5
Szem

Ale i tak mam wrażenie deja vu ;P

randalll

Chcecie skladac donosy? Dajcie na luz :) Tu nie ma nic podejrzanego! Po tym jak porownywano Popieluszke do Bonda, a dziennikarze szybko zrobili z tego "medialny temat", wypowiadal sie w tv przedstawiciel jednego z dystrybutorow. I powiedzial, ze zadnej afery nie ma, bo po prostu istnieje kilka "wzorow" kinowych plakatow, ktore wykorzystuje wielokrotnie - przy promocji roznych filmow. Ot, cala tajemnica.