PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866093}
5,1 66 tys. ocen
5,1 10 1 66207
5,2 85 krytyków
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją
powrót do forum filmu Wszyscy moi przyjaciele nie żyją

NIE POLECAM DNO

użytkownik usunięty

Ten tekst "ALE POZWOLILAM CI NA SIEBIE NASIKAC" " Dzis to normalne, wszyscy na siebie sikaja" i para obok "ja bym w zyciu na ciebie nie nasikal" XD co za dno

Dno i 4? A potem się dziwić, że oceny są jakie są, skoro nie potraficie nawet określić swoich odczuć.

ocenił(a) film na 10
Geohound

gendlek....otwórz się..:)))))))

użytkownik usunięty
Geohound

ale o co ci chodzi? Na co sie otworzyc? Na patologiczny humor? Tak cie smiesza te idiotyczne teksty, seks na kazdym kroku, zblizenia na cycki wieniawy i inne (moze te cycki tak cie przyciagnely xD)?

Mnie to żenuje.

A 4, bo film to nie tylko fabuła i aktorzy ;)

Jak sie cos nie podoba, to ocen sam :)) Tak jakbys chcial, zeby bylo ocenione ;)

Po pierwsze - czytanie ze zrozumieniem, bo odpowiadasz mi na komentarz innej osoby. Po drugie - nie jestem aż takim masochistą, widziałem już "W lesie dziś..." i nikt mi tego straconego czasu nie odda, choć fakt, tam były zaś cycki Gąsiewskiej(?). Wieniawa to zero absolutne w polskim szołbiznesie i jednak szanuję się na tyle, żeby nie puszczać takiego gówna, a z pewnością dawanie 4/10 przy żenującym humorze, aktorach i całej otoczce (czyli trzonie filmu) to gruba przesada. W każdym komentarzu tu piszesz jakie to złe, a dajesz "ujdzie".

Z drugiej strony Jackassowi dajesz 7 i piszesz, że totalny gniot...

użytkownik usunięty
Geohound

dobra, nie zesraj się xD

ocenił(a) film na 6

To akurat był żart naprawdę niskich lotów, ale w połączeniu z tym co się dzieje w jednej ze scen pod koniec filmu (po stosunku tej pary) to nawet się uśmiałem.

użytkownik usunięty
McGyverPL

cały film jest niskich lotów, ten żart świetnie opisuje jego klimat.

McGyverPL

Jeśli nie nasikasz to w sumie lipa.

Też mnie to zastanawia dlaczego dostał od Ciebie ocenę 4.0 skoro jest dnem? Jeśli dno to 1 lub max 2.0 ?

użytkownik usunięty
Astraroth

no ale nie wiem xD Bedziesz rozstrzasać teraz moją skale oceniania? XD I dyktować co powinnam wystawić? XD

ocenił(a) film na 1

Dno i 4 gwiazdki? Dobrze się czujesz?

użytkownik usunięty
Alex303

A ty jak tam? Wszystko w porzadku?

ocenił(a) film na 1

To jest odpowiedź na nazywanie filmu dnem i dawaniem mu oceny, która nie jest taka zła? Wszystko w życiu tak logicznie in konsekwentnie robisz? :-)

użytkownik usunięty
Alex303

xDDD na podstawie ocen na internetowym portalu, określa moją konsekwencję w życiu xDDDD

Nie zesraj się.

ocenił(a) film na 1

Chłopczyku (tudzież dziewczynko, bo ze zdjęcia ciężko stwierdzić) - jak chcesz być traktowany poważnie proponuję ograniczyć emotikonki, to może choć na chwilę wyjdziesz z grupy zwanej potocznie "gimbazą".

ocenił(a) film na 1

Masz do tego niezwykle rozwinięte i ciekawe opisu filmów... "super", "przyjemny"... no na razie jesteś na poziomie ameby, sorry! :D

ocenił(a) film na 1

A teraz widzę, że Małgorzata... no to jednak dziewczynka.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Bokciu

dnem jest twoja proba dyktowania mi w jaki sposob powinnam oceniac dany film.

Ocen sam, tak jak bys chcial zeby bylo, a nie probujesz innym dyktowac co maja robic xD

użytkownik usunięty
Bokciu

ten film to gowno ale widze kolege zapiekla dupcia, ocenil na 7 i teraz wyzywa sie na innych :)

ocenił(a) film na 7

Mógłbyś chociaż przytoczyć kontekst rzucenia tego tekstu, wtedy jednak sytuacja dla wielu osób może być groteskowa jak i realistyczna.

użytkownik usunięty
TepskiTeps

groteskowa? Realistyczna? Przeciez ten film to gowno xD A jak sie cos nie podoba w mojej wypowiedzi to ocen sam, po swojemu i napisz tak jakbys chcial zey bylo napisane xD

Gorzej jak gimbaza :D

ocenił(a) film na 9

a jednak nie takie dno? :D

ocenił(a) film na 7

A ja polecam, uśmiałem się na koniec - Fajny film 7