Nie jestem homofobem, ale musiałbym mieć IQ na poziomie gimnazjalisty, żeby nie zauważyć zależności film o gejach lub II Wojnie Śiwatowej = oskar.
Nie do przyjęcia są niestety tylko dla gejów pokroju tego z dołu. Prawda boli, ciebie widocznie też.
Filmów takich jak ten jest wiele i to lepszych a ten ma aż 4 nominacje do oscara.Na szczęście nie dostał.
i jeszcze to ciągłe swatanie użytkowników , bardziej zniewieściały już nie możesz być
Nie od dziś wiadomo, że najwięcej niechęci wobec gejów wykazują kryptogeje...W ogóle pojąć nie mogę co kogo obchodzi cudza sfera seksualna, no chyba że nie ma własnej lub się jej wstydzi...
Rozumiem, że Tobie piękne kobiety z krótko obciętymi włosami się nie podobają? Masz jakiś problem z lesbijkami, któraś Ci odbiła dziewczynę? Gdybym chciała oceniać Cię po avatarze musiałabym dojść do wniosku, że jesteś psychopatą. Oceniam Cię natomiast po Twoich wypowiedziach i dochodzę do wniosku, że jesteś zakompleksionym, być może niepewnym swojej orientacji i pozbawionym pewności siebie człowiekiem. Chorobliwie wręcz ekscytujesz się gejami i lesbijkami. Postrzeganie człowieka przez pryzmat jego orientacji świadczy o jakimś problemie.
Nie podobają mi się kobiety ścięte na "chłopczycę" i nie rozumiem dlaczego wyrządzają sobie taką krzywdę (choćby Halle Berry, na tegorocznych Oscarach). Mam już dwuletniego synka i kochającą dziewczynę, więc te dywagacje są zupełnie nie na miejscu. Kiedyś aktywnie uczestniczyłem w Młodzieży Wszechpolskiej, nie toleruję homoseksualistów i tolerować nie będę. Nie przeszkadzają mi ci, którzy się z tym nie afiszują, ale banda biegających po paradach równości pederastów z gołymi dupami, jakoś mi nie odpowiada. Nie chciałbym, żebym kiedyś musiał tłumaczyć mojemu synowi, dlaczego tych dwóch panów się całuje na ulicy. Nie podobają mi się propagandy gejowskie pokroju tego filmu, stąd zabieram udział w dyskusji i mówię głośno co myślę na ten temat. Masz jeszcze jakieś pytania?
"Mam już dwuletniego synka i kochającą dziewczynę, "
hahahaha, ale kit!
Na marginesie, to jest piękna dziewczyna, przepiękna, możesz tylko o takiej pomarzyć. Zaraz oczywiście powie że jestem gejem.
LOL wesoło tu macie, dzięki za reklamę tego forum.
No Dzida pojechałeś po bandzie, padłam z tym synem i dziewczyną :DDD
A już myślałem, że się jakoś dogadamy :P Ale no tak, przecież ty uwielbiasz gejów, lesbijki, tu się czujesz jak ryba w wodzie. Nie wiem co cię tak zdziwiło w tym, że mam syna. Zaskoczę cię! W tym roku zamierzam się nawet hajtnąć! Nieeemożliwe, teraz też padniesz!?
Patrzą po ilości naprodukowanych przez ciebie na tym forum postów to raczej ty się tu czujesz jak ryba w wodzie :DD
Baju baj, każdy, nawet 100% gej może napisać na anonimowym forum, że ma żonę i dziecko :P Z gejami z Filmwebu kompletnie się nie dogaduję, ale lesbijki z fw kojarzę dwie i są spoko.
Tak, i rozważam przeniesienie się tutaj z martwego forum BM, zresztą tam siedzą tylko geje, kryptogeje i ich żony, a tutaj jest bardziej uniwersalnie. Trzeba powiadomić Kamasa i Ojca.
Już myślałam, że się na mnie obraziłaś za to, że Ci trochę kolegę zjechałam.
Jedną to chyba wiem, o którą Ci chodzi, ale druga, nie wiem. Na forach filmowych niby widać lesbijki, ale w sumie to tylko domniemanie.
No, tu jest fajnie, a tutejsze homofoby pocieszne. Wystarczy mała złośliwość, a taka Dzida produkuje się jak wytwórnia prezerwatyw...
Jakiego kolegę?? chyba tylko Wilka i Kamasa można uznać za moich e-kolegów ;)
one się udzielały na forum INNE, ale nie byłaś jeszcze na fw chyba
Ja tu jestem dużo dłużej niż się udzielam.
Obie miały nick na "m"? Jedna na pewno...
Zgadza się.
LOL ledwo zaczęłyśmy tu spamować, a już temat trafił do Gorących dyskusji, a ten temat z PIS-em miał ciężko się dostać.
Heh, ja próbowałam czytać ten wasz temat, ale dla mnie jak piszecie o polityce, to piszecie językiem ufoków, nic nie jaram.
Z tymże ja nie użyłem tej wypowiedzi jako argumentu w kłótni, tylko spokojnie jej coś wyjaśniłem, widzisz różnicę? Zresztą co ja się będę tobie tłumaczył, to jakiś obłęd. Czas spać, jutro o 9.00 wstaję.
BTW jakbyś nie zauważyła to siadło tu na mnie z dziesięć osób, a ja cały czas daję radę. Odpisywać muszę, bo inaczej pedały pomyślą że udało im się (w dziesięciu) pokonać jednego homofoba - stąd zabójcza ilość postów. Będzie ich jeszcze więcej, zjadę ich wszystkich do ostatniego postu. ZAKAZ PEDAŁOWANIA CIOTY!!! :)
Pewnie, pewnie... Teraz się obnosi tym że studiuje czy pracuje... Synkowi już opowiedziałeś bajeczkę na dobranoc?
Haha. Podobno sam psioczyłeś na tych cwianiaczków, co to udają odważnych w internecie.
Jezu, ty nawet tak prosty rzeczy nie jarzysz. Nie dość, że mięczak, tchórz to jeszcze zwyczajny głąb. Zawsze jadę z takimi jak ty, którzy odważni są tylko przed monitorem, dlatego napisałem ci baranie, że w realu nie byłbyś już taki kozak. Dotarło?
Ty za to nie musisz, mamusia cię wykarmi. Synalek nieudacznik, u mamusi na garnuszku. Pewnie ci jeszcze pierze, gotuje i podciera tyłek.
No idę spać. W końcu muszę rano zapierda... do pracy, a jestem prezem firmy, a to wielka odpowiedzialność. Dobranoc dziubku.
Przestań kłamać, po prostu tatuś woła pod kołderkę. Dziubka to mu dzisiaj dasz i to nie raz...
Jesteś zwykłym tchórzem, fikcyjnym kontem jakiegoś frajera którego upokorzyłem w innym temacie. Ot, co.
"Kiedyś aktywnie uczestniczyłem w Młodzieży Wszechpolskiej" - można się było tego spodziewać. Żal mi ciebie.
Popracuj nad składnią i logiką wypowiedzi cieciu. Aktywnie w twoich ustach to uczestniczył twój stary, stąd te kompleksy.
A co mnie to gówno obchodzi? :-) Będę w nocy płakać w poduszkę, bo tak po mnie nieludzko pojechałeś.
Pierwszy raz napisałeś coś zgodnego z prawdą. Pewnie do dzisiaj wypłakujesz się mamusi, a ona przytula syneczka niedorajdę do cycusia, bo koledzy śmieją się z niego w szkole, że jest inny. Tchórz i w dodatku mięczak. Mogą was tu się zleźć setki i tak was pojadę.
Jako, że masz syna - istnieje kilka procent szans, że będzie gejem. Na twoim miejscu już bym się załamał.
http://pl.zbiornik.com/profile/sudoku86/ - tutaj jest jego anons. Pisze w nim że nie przeszkadza mu mężczyzna w łóżku. :-)
Następny gej. Ale was się tu zlazło pederaści! Takimi linkami sam sobie wystawiasz wizytówkę. Delikatnie ujmując jesteś kolejnym odmóżdżonym dzieciuchem, który woli chłopców. Łatwo atakować w dziesięciu co lamusy? Tym bardziej pod fikcyjnym kontem założonym dzisiaj. Czy ty czasem nie jesteś Adebisi, ten homo chłoptaś co w kółko za mną łazi?
Od kilku dni?? Haha, jaki lamus. Potwierdziłeś tym samym, że jesteś zwykłym tchórzem. Brawo!
Ciężko było wymyślić coś bardziej żenującego. Aż tak słaby jesteś, że nawet nie potrafisz komuś słownie do je ba ć? Mam jakieś dziwne przeczucie, że jesteś Suchy wilk - ten pozer, który pisze takie smętne posty, ale może się mylę. W każdym bądź razie tchórzem jesteś na pewno. Mógłbym założyć drugie konto i cię z niego wyzywać, ale po co? Żeby się tak zeszmacić jak ty?
Ja w dalszym ciągu widzę w twoich wypowiedziach argumenty ad personam. Sam sobie gole strzelasz kolego. To już wręcz przybrało formę trollingu.
Zadziwiające, że ty naprawdę tego nie czujesz...
Napisz mi jeszcze, że skoro ośmielam się zwrócić ci uwagę na nagminnie stosowane przez ciebie argumenty ad personam (które ty nazywasz "prawdą" - lol) to jestem gejem, o czym jeszcze dobitniej świadczą różowe misie w moim avatarze. Wszakże nie od dziś wiadomo, że geje wprost lubują się w różowych misiach. A jak to są misie żelki to już w ogóle :P
Tak sobie przeglądam to forum i widzę, że przepuszczasz jakiś histeryczny atak razem z tym drugim general coś tam. Wygląda na to, że to właśnie was boli prawda...
Naszła mnie taka refleksja. Forum internetowe to jest miejscem gdzie do głosu mogą dojść ludzie wszelakiej maści: dzieciaki, starzy, wykształceni, niewykształceni, głupi, mądrzy, wierzący, niewierzący, ze wsi, z miasta itp itd. Dlatego tak dużo się spotyka w takich miejscach homofobii. Tym bardziej, że ci, którym się coś nie podoba krzyczą najgłośniej. Gdyby tak jednak zawęzić grono wypowiadających się do osób wykształconych w kierunkach biologicznych, psychiatrycznych czyli takich, którzy stanowią jakiś autorytet w tym temacie i mają odpowiednie podstawy do wypowiadania się, to nagle by się okazało, że odsetek ludzi mających jakiekolwiek obiekcje przeciw homo jest bardzo znikomy, jeśli nie zerowy. Pozostaje Ci pogodzić się z tym faktem i być może zrewidować swoje poglądy. Będę trzymać za ciebie kciuki. I doprawdy, nie wstyd ci uciekać się do tak podłej formy argumentacji, która zupełnie cię dyskwalifikuje jako partnera do rozmowy, nie wspominając o tym, że świadczy o dawno przegranym sporze? Spór przegrałeś zresztą jeszcze zanim go zacząłeś, gdyż w całym cywilizowanym i oświeconym świecie powszechnie i oficjalnie, wszem i wobec, jak wół stoi, że homoseksualizm jest normalną orientacją seksualną, a homofobia jest zjawiskiem, które należy tępić tak jak faszyzm. Nie zmienisz tego, choćbyś wyzywał ludzi najwymyślniejszymi wyzwiskami do końca swojego żywota.
"homofobia jest zjawiskiem, które należy tępić tak jak faszyzm"
TO SĄ TWOJE SŁOWA, tak się właśnie przedstawiają wasze argumenty. Wyraźnie bierzesz stronę biednych i uciśnionych gejów, więc nie jesteś w ogóle obiektywna, w takim wypadku twoje zdanie za przeproszeniem g... mnie obchodzi. Nie podchodzisz rzeczowo do dyskusji, tylko stajesz po jednej stronie, w dodatku niejako przyrównując nas do faszystów. Nie pozwolę, żeby w moim kraju co raz głośniej krzyczano o prawach gejów. Dzisiaj pozwolimy gejom na zawieranie małżeństw, jutro pedofilom na seks z dziećmi, a pojutrze zoofilom na seks ze zwierzętami. Możecie sobie naskakiwać na mnie, pieprzyć bzdury o kryptogejostwie, a ja i tak będę wam dawał baty, tak jak murzynowi z dołu, którego tak upokorzyłem, że wszędzie za mną biega, a nawet zaczął przeszukiwać moją działalność na film webie. Prawdziwy frustrat.
Jeśli to są geje, to ty właśnie się obracasz w środowisku gejowskim. Kręci cię to?