PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204529}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 26032
6,3 7 krytyków
Wszystko zostaje w rodzinie
powrót do forum filmu Wszystko zostaje w rodzinie

CO ROBI PROFESOR MCGONAGALL Z JASIEM FASOLĄ?

KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM TEGO FILMU 1/10

ocenił(a) film na 8
ToPewnieJa

Nic nie robią, bo ich tam nie ma. Za to Rowan Atkinson razem z Maggie Smith robią dobry film.

Jeśli nie zrozumiałeś filmu to zobacz go jeszcze raz, jeśli za drugim razem nie zrozumiesz to zmień ocenę na 7/10 dobrze? Bo tak ocenia ten film ogół społeczeństwa więc przynajmniej nie zaniżaj średniej.
Bo tu nie wystawiamy ocen z twojego rozumowania filmów.

Jeśli dałeś panu Atkinsonowi 10 gwiazdek to znaczy że cenisz sobie i lubisz jego grę aktorską co więcej uważasz że jest wybitny, więc co według ciebie w tym filmie zagrał źle? Już sama jego osoba powinna cię skłonić do dania temu filmowi co najmniej trzech gwiazdek,
bo nawet najgorszą szmirę wybitny aktor powinien uratować.

Nie lubię ludzi którzy bez żadnych wyjaśnień krzyczą na całe forum wielkimi literami że nie rozumieją filmu i dlatego dają mu 1/10. Nie rozumiesz niektórych scen? To się zapytaj, może znajdzie się ktoś, kto zna odpowiedź.

ocenił(a) film na 6
Annuere

Ok, ok jaja sobie robiłem ;)
Film tak 6 lub 7/10. Nie zachwycił, ale całkiem miło się oglądało ;)

ocenił(a) film na 8
ToPewnieJa

hehehe no fajne jaja, to ja się tu produkuję o 24.00 robię ci kazanie, żebyś ty mi napisał że tak tylko żartowałeś :)

ocenił(a) film na 8
Annuere

Trolle, trolle wszędzie :)
A tak po za tym ja dałem filmowi 8/10 , ponieważ film rozbawił mnie do łez, miejscami jest wzruszający, ale miejscami jest też przesadzony. Na końcu pani Goodfellow mogła pozbyć się zwłok gdzie indziej, niż do sadzawki. Gdyby nie to i parę innych szczegółów mógłbym wstawić 9 lub nawet 10.

ocenił(a) film na 8
dogfang

Oczywiście z tą sadzawką to duże przegięcie i wielkie "przymrużenie oka" (tak jak i ten kufer w pociągu), ale jeśli nie traktować tego poważnie oraz zgodnie z doświadczeniem życiowym i wiedzą o możliwościach śledczych policji, to film ma zasłużone 8 za atmosferę, pomysł i grę aktorów.

ocenił(a) film na 8
Annuere

Prawda jest taka, że ten film nie jest dla wszystkich.. Niestety dużo ludzi bawi się lepiej oglądajac Och Karol 2, niż świetnie zrealizowaną czarną komedię. Mocna 8-ka. Mnie też denerwują ludzie, którzy w ocenach popadają w skrajności.. Nie podobało się komuś, wiec od razu 1. Podobalo się i mamy 10. Szkoda, że tak jest..