PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204529}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 26032
6,3 7 krytyków
Wszystko zostaje w rodzinie
powrót do forum filmu Wszystko zostaje w rodzinie

Ludzie to chory film. Za dużo zabijania, i to mi się właśnie podoba.

ocenił(a) film na 7
kruk6666

To czarna komedia. W niej takie akcje bywają. Lubię ten gatunek ale rzeczywiście było w nim trochę za dużo trupów.

ocenił(a) film na 8
Lisowczyk

Szkoda mi było tych robotników, co mieli staw osuszyć.

ocenił(a) film na 7
kruk6666

Może ja czegoś nie rozumiem ale czemu te ciała utrzymywały się na dnie i po kilku miesiącach wyglądały całkiem nieźle jakby dopiero co je wrzucono?

ocenił(a) film na 8
sinusitis

Dwóch pierwszych ciał za bardzo nie pokazali, a ci robotnicy byli dopiero co wrzuceni. Poza tym to była komedia, nie mogli pokazać rozłożonych ciał jak w thrillerze czy horrorze .

ocenił(a) film na 7
kruk6666

Dzięki za wyjaśnienie, bo niestety nie zauważyłam że to byli robotnicy. Silly me;) teraz wszystko jasne.

ocenił(a) film na 9
kruk6666

uwazam ze to byla najlepsza komedia jaka ostatnio widzialem bo ja na komediach sie znam bo to m.u gatunek filmowy i dla tego ja mam najwięcej do powiedzenia pozdrawiam =]

ocenił(a) film na 8
OptimusPrimefilmaniak

Ja też tak uważam. Film był bardzo dobry i śmieszny, niektórzy po prostu nie rozumieją takiego poczucia humoru.

ocenił(a) film na 8
kruk6666

Czarna komedia nie ma TYLKO śmieszyć... Tam występują również straszne rzeczy! No nie wiem jak inni ale mi się film bardzo podobał (nie że brytyjski ale w ogóle). Całkiem niezły i aktorzy! Maggie Smith zagrała po prostu bosko.

Sapphire_6

Babcia zabijająca ludzi. Hehe
Ekstra film