Ludzie to chory film. Za dużo zabijania, i to mi się właśnie podoba.
To czarna komedia. W niej takie akcje bywają. Lubię ten gatunek ale rzeczywiście było w nim trochę za dużo trupów.
Może ja czegoś nie rozumiem ale czemu te ciała utrzymywały się na dnie i po kilku miesiącach wyglądały całkiem nieźle jakby dopiero co je wrzucono?
Dwóch pierwszych ciał za bardzo nie pokazali, a ci robotnicy byli dopiero co wrzuceni. Poza tym to była komedia, nie mogli pokazać rozłożonych ciał jak w thrillerze czy horrorze .
Dzięki za wyjaśnienie, bo niestety nie zauważyłam że to byli robotnicy. Silly me;) teraz wszystko jasne.
uwazam ze to byla najlepsza komedia jaka ostatnio widzialem bo ja na komediach sie znam bo to m.u gatunek filmowy i dla tego ja mam najwięcej do powiedzenia pozdrawiam =]
Ja też tak uważam. Film był bardzo dobry i śmieszny, niektórzy po prostu nie rozumieją takiego poczucia humoru.
Czarna komedia nie ma TYLKO śmieszyć... Tam występują również straszne rzeczy! No nie wiem jak inni ale mi się film bardzo podobał (nie że brytyjski ale w ogóle). Całkiem niezły i aktorzy! Maggie Smith zagrała po prostu bosko.