PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204529}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 26032
6,3 7 krytyków
Wszystko zostaje w rodzinie
powrót do forum filmu Wszystko zostaje w rodzinie

denny film z mr fasola - :)))))))))))))))))))))))))) no i stary swaze tez jest ----------------------------br ak pomyslu na film-----------------

777777

czy masz z tym jakiś problem tzn. z wyśmiewaniem się z religii? bo moim zdaniem niektóre filmy gorzej traktują ten temat i nikt nie podnosi larum... swoją drogą pewnie zbojkotowałeś Dana Browna za "Kod...". jeśli chcesz prosze bardzo ale po co brać wszystko na serio? dla mnie ten film jest spojrzeniem na religię w krzywym zwierciadle i od strony ludzkich problemów duchownych i w żadnej mierz ich nie obraża, ale jeśli tak sądzisz...

pawwe_r

Larum - slowo klucz do twojej wypowiedzi - Rabe daj spokoi i sie nie martw nie probuj tez niszczyc 1000 letniej Polski bo i tak sobie poradzi ;)))))))))))))

777777

Istnieje coś takiego jak "samowola" - pojęcie Chrześcijan - i jak dla mnie przesłanie tego filmu jest słodkie :) Biedny ksiądz... taka zaślepiona kruszynka... dobrego dobrali aktora ;D Chciałabym mieć taką babcie... nauczyłaby mnie ciekawych rzeczy no i żadny z niej Moher ;] Przyjemna kobiecinka z poczuciem humorku. Co zrobić by Księża stali się "normalni"? Trza im baby, dzieci i co najważniejsze kochanej teściowej morderczyni :)
Nie jesteście sami ;))
Film nie jest rewelacyjny, raczej nudnawy... ale w końcu mówi o życiu księdza i jego rodziny... Czy można się po czymś takim więcej spodziewać? ;) Echhh...
Pozdr.