PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11807}
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11857
6,5 4 krytyków
Wyatt Earp
powrót do forum filmu Wyatt Earp

Nie wiem czy to logiczne ale wydaje mi się, że Ci od Złotych Malin, trochę się "znęcają" na Kostnerem i jego filmami... Czsami są to naprawdę dobre dziełą i otrzymują Złote Maliny.. porszę, odpiszcie...

ocenił(a) film na 10
Dobry_2

ten film jest tak świetny że nie zasługuje na złe opinię jego głównymi atutami są zdjęcia i muzyka i niepowtarzalny klimat który towarzyszy nam od początku do końca ciekawostką jest to że emitowana na TVN wersja Wayatta Earpa to wersja reżyserska która trwa 225 min a wersja zwykła która jest dostępna na dvd trwa 191 min
Kevin Costner wygląda zabójczo z wąsikiem i czarnym wdziankiem z kapeluszem prawdziwy pogromca bandytów :D

Dobry_2

problemem Costnera jest to że nie należy on do kościoła scientystycznego (czy jak mu tam) do którego należy większośc gwiazd...Costner nie chciał w nim być i zaczał strasznie z tego powodu obrywac a każdy kolejny film z jego udziałem był uważany za szmire i klape....tak to niestety wygląda w obecnych czasach :(

Dobry_2

Ale to bardzo słuszne, ze nie chce naśladować Cruisa czy Travolty i nie wstępuje do kościoła Scjentologicznego. Przecież to aż dziw bierze, że taki katolicki naród - Amerykanie objeżdżają kogoś, kto nie zmienia wiary na inną. Powinni Go za to czcić. Ja bardzo popieram zachowanie Costnera. Też dla kariery nie zmieniałabym wiary. Costner rządzi! (oczywiście zaraz po Schwarzeneggerze)

ocenił(a) film na 9
Schwarzenegger_47

Ten film jest kapitalny, a sam Costner miał kilka naprawdę dobrych ról, zresztą oceny krytyków zazwyczaj mam "głęboko w poważaniu" .

użytkownik usunięty
pyra24

Tańczący z Wilkami to chyba najlepszy film jaki w życiu widziałem. Arcyaktorstwo :) arcydzieło.

Wyatt Earp to świetny film, osobiście nie lubie western'ów ale ten film poprostu RZĄDZI !!! Tańczący z wilkami aż tak bardzo mi się nie podobał...