Proces sie nie udal , zamachy tez zrobione po amatorsku , no to ostatnia deska ratunku FILM
nie wiem czy sie smiac czy pokiwac glową z politowaniem
Sprawiedliwa WOLNA DEMOKRATYCZNA - HAMIERIKA - widac
Obudź się Ali Babo, głupot nie kręć
♪♪♪♪♪
Obudź się Ali Babo, na wybory nie próbuj wpłynąć
♪♪♪♪♪
Obudź się Ali Babo, nie mam ludzi
♪♪♪♪♪
Obudź się Ali Babo z Teheranu, nie wciskaj kitu
Półksiężyc już na niebie zgasł, Kto zatrzyma Eskimosów w Gazie i Libanie????? Tylko twist jakiegoś antysystemowego prezydencika.
Na który próżno czekać.
Kto rządzi Izraelem, rządzi USA;
kto rządzi USA, rządzi Światową Wyspą;
kto rządzi Światową Wyspą, rządzi wszechświatem. Muzułmanie oddadzą głosy nieważne, bo żaden kandydat nie opowie się po ich stronie, aby nie narazić się Żymianom. Pamiętam Barak i John McCain prześcigali się w deklaracjach poparcia Izraela.
No - niestety - chcieli to maja , w sumie moze nawet nie chcieli po prostu Zymianie sa sprytni - ten numer wychodzi im od tysiecy lat - moze naprawe sa narodem wybranym??
Pamiętam, jak czytałem w ,,Moje wspomnienia" Billa Clintona o jego rozmowie z Bibim w latach 90. (tak, bo niewielu już pamięta, ale Bibi był już wtedy pierwszy raz premierem). Clinton twierdzi: on do mnie mówił tak jakby to on był górą, jakby był moim panem, jakby był premierem supermocarstwa, a nie małego państewka na Bliskim Wschodzie. Tak eskimoscy politycy traktują wszystkich wokoło.
Hi, hi, hi, ha, ha, ha, he, he, he, buhahahaha, a co będzie jak Donald wygra 5 listopada? Usłyszymy tylko: ,,Ihahaa!" Domokratów.
Domokraci rżą jak konie, ale cwałują nie jak konie, tylko jak słonie w galopie. A za swój symbol Domokraci mają ... osła (zob. https://pl.dreamstime.com/logo-demokratycznej-partii-os%C5%82a-demokratycznego-p artia-demokratyczna-jest-jedn%C4%85-z-dw%C3%B3ch-g%C5%82%C3%B3wnych-wsp%C3%B3%C5 %82czesnych-politycznych-image201271062). Jeśli jesteś,
Pracowity jak pszczółka,
Silny jak niedźwiedź,
Harujesz jak wół,
Do domu wracasz zmęczony jak pies,
Idź do weterynarza.
Prawdopodobnie jesteś osłem. Silna Kamala pracuje, haruje, męczy się i ... sondażach traci (choć nawet filmy dla niej kręcą za pieniądze przyjaciół Trumpa-konkretnie Dana Snydera). Zalecam jej wizytę u weterynarza.
Juz zdjeli to zdjecie - - jest niedostepne - jednak POLSKA to mocarstwo - jaki my mamy wplyw na wybory w USA ???!!!!!! Nie wiedzialem !
No to film na guzik się zdał. Tak jak i poparcie celebrytów (tych wszystkich Swiftów, Ruchannów, Batistów). Tak, bo by ktoś nie miał własnego zdania, tylko słuchał ,,gwiazdki" różnych mediów.
No bo PANIE u nas na wsi to listonosz nie chodzi !!! To musi KTUś madry doradzic !!! bez tego ani rusz . Jak mi powiedziol Arnold to musi to prawda .
Kanthak twierdzi, że ,,celebrytów” opłacano, aby popierali Harris:
https://www.youtube.com/shorts/HYOJ-1S2Urw
I WIDZICIE NA ILE SIĘ TO ZDAŁO. KTO BY WŁASNEGO ROZUMU NIE MIAŁ, TYLKO JAKICHŚ CELEBRYTÓW SŁUCHAŁ.
Czesci zaplacono , czesc sie bała , czesc szantazowano - kazdy sposób dobry jesli da wynik - ale wynik jak zycie pokazało MIZERNY - i bardzo dobrze . Zobacz jak sie teraz powoli zaczyna ruch anty WOKe i anty EKO