PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044531}

Wybraniec

The Apprentice
2024
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22487
7,2 68 krytyków
Wybraniec
powrót do forum filmu Wybraniec

LEWARKI.

ocenił(a) film na 8

Lewarki myślały, że ten film na zlecenie coś zmieni a przyniósł odwrotny skutek do zamierzonego:) Takich ludzi jak Trump trzeba przy władzy a nie ciepłe kluchy i miękkie faje jak uśmiechniety rafałek i reszta.

FilmWebManiak

Trump to degenerat, zboczeniec i przestępca, ale serio, nikt nie dorabiał teorii spiskowej dla tego filmu, który nie miał też jakiegokolwiek wpływu na wynik wyborczy. Ziemi też nie odwiedzają kosmici, jest kulista, a światem nie rządzą iluminaci z Rotschildem. 

skalp_el

NIE KŁAM.

Kto rządzi Izraelem, rządzi USA;

kto rządzi USA, rządzi Światową Wyspą;

kto rządzi Światową Wyspą, rządzi wszechświatem. Muzułmanie oddali podobno głosy nieważne, bo żaden kandydat nie opowie się po ich stronie, aby nie narazić się Żymianom. Pamiętam jak Barak i John McCain prześcigali się w deklaracjach poparcia Izraela.

jan_nowak_73

Weź otwórz słownik...

Przemo__C.

Żymianie, Eskimosi, czosnkowi... Jedna nacja, wiele nazw...

FilmWebManiak

Kanthak twierdzi, że ,,celebrytów” opłacano, aby popierali Harris:
https://www.youtube.com/shorts/HYOJ-1S2Urw
I WIDZICIE NA ILE SIĘ TO ZDAŁO. KTO BY WŁASNEGO ROZUMU NIE MIAŁ, TYLKO JAKICHŚ CELEBRYTÓW SŁUCHAŁ.

jan_nowak_73

Chyba tylko ktoś taki jak skalp_el.

jan_nowak_73

Słuchałby ROZKAZÓW celebrytów.

FilmWebManiak

Widzę, że masz owsiki. Niedobrze.....

FilmWebManiak

Zrób nam wszystkim tę przyjemność i się nie wypowiadaj:)

Puniszerka

Dla mnie to nie będzie przyjemne, jak się zamknie... . Nie wypowiadaj się w imieniu ,,wszystkich". Wg mnie Maniak dobrze gada... I niech gada więcej. No cóż, dokuczliwe owsiki............ I tym sposobem owsiki inspirują.