Nie lubie filmow biograficznych i planowalam ten sobie odpuscic i dopisac do listy „kiedys obejrze”, ale skoro tutejsi konfowi incele takiej piany dostaja na temat tego obrazu, to na bank obejrze juz teraz, bo musi byc dobry. Slychac wycie? Znakomicie!
To ty na przyklad. Trolle, ktore licza ze jak juz kinfa zapanuje nad swiatem, to was kasa obrzuci i panienki beda sie was slaly pod nogami - tak w skrocie
Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, ja nie jestem za nikim dla twojej wiedzy, ale nie wiem czy jesteś to w stanie przyjąć. Skupiam się na życiu i rodzinie, idę do przodu pomimo przeciwności, zmiana władzy nic nie zmienia od dekad. Oni się kłócą a takie pachołki jak ty, robisz to samo.
Tacy, którzy nie łykają wszystkiego w mediach nt. wybranego wczoraj przez amerykanów prezydenta. Mimo celowego ukierunkowania dzieła dla ogórków myślących że omawiany film, to biografia, nie element brudnej kampanii wyborczej. Jeszcze chopak coś tam o wyciu znakomiciu stęka...
Tak, ten wlasnie skazany oszust. Widac te czasy, ktore wydawaloby sie sa niepotrzebnie demonizowane, faktycznie sa nienajlepsze, a ludzie sa coraz glupsi. Wybrac taka szumowine to juz trzeba nisko upasc. Ale w sumie nie ma zadnego zdziwienia. Polowa kazdego spoleczenstwa to niepismienne trepy, a bedzie gorzej. Trzeba sie zaopatrzyc w popcorn i patrzec jak bedzie smiesznie! Tylko ciekawe na kogo beda was napuszczac jak juz wytluka wszystkich nieprawilnych… Chociaz historia pokazuje na kogo - beda was szczuc na siebie nawzajem. Bedziecie sie wybijac o to, ktory jest bardziej bialy i bardziej hetero :))))) A tymczasem wasz idol przestepstwa odda was w lapy psycholi typu Musk, zeby byl jeszcze bogatszy! Pozabiera wam te pelnoletnie golfy i nakaze jezdzienie teslami. W kredycie, ktory przejdzie na wnuki. Fajnie bedzie! Ale przynajmniej jakis randomowy nieznajomy z drugiej polkuli nie zmieni plci! Bedziecie mieli poczucie uratowania swiata! Czad!
A tak, zapomnialam, ze na prawde reagujecie nerwowo. Troche prawdy i cyk, wjezdza normalny zestaw obelg
Tak, ktos taki jak ty jednak moze mnie obrazic - usilujac mnie stawiac na swoim niskim poziomie. Jestesmy my - normalni ludzie, ktorzy rozumieja, ze moja wolnosc konczy sie tam, gdzie zaczyna sie wolnosc drugiego czlowieka. I jestescie wy - wypchani nienawiscia dyktowana czymkolwiek (ja uwazam, ze kompleksami gigantami, brakiem edukacji i wychowaniem przez zlych glupich ludzi). Tacy jak ty pochwalaja zachowania smieci typu trump, konfa i pis. KAZDY, kto popiera poglady propagowane przez te prawicowe odpady jest po prostu zlym czlowiekiem i tyle. Jak swiat swiatem
Kobito to nie jest Sok z Buraka, tylko portal filmowy. Wrzuć na luz z tym pitoleniem, na innym portalu wylewaj frustracje życia, czy pseudo predykcje przyszłości z fusów medialńych baniek. Tam znajdziesz popleczników katastrofy, tam se ryj beret. Nie tu. Tu gadaj o aktorstwie, scenariuszach i ocenach sztuki. Jeśli chcesz się dowiedzieć czym jest biografia filmowa, a czym nie jest - znajdziesz definicje. Tyle i wyrazy współczucia, że Hitler został prezydentem USA.
Nie trzeba słuchać mediów, wystarczy posłuchać Trumpa. On sam o sobie wystawia bardzo jednoznaczne świadectwo. Chyba, że chciałeś rozszerzyć swoją wypowiedź o: "tacy, którzy nie łykają wszystkiego, co mówi Trump"... Ale wtedy zaczynasz korespondować z treścią tego filmu...