jakbym gdzieś widział tą historię:( Trochę ściągnięty z Exuilibrium, elementy Matrixa no i Sexmisji:) Pozatym drobnym "ale" film ogląda się spoko, ciekawa akcja. Fabuła wciąga od samego początku, aktorzy OK, momentami świetna muzyka!! Są naprawdę dobre wstawki:) Ogólnie dla polecam, szczególnie miłośnikom sci-fince. Ocena 9/10.
te teksty typu sciagniety z tego i tamtego to sam zauwazyles czy przeczytales na forum?? bo doszukiwanie sie na sile powiazan jest juz lekko nudnawe i oklepane na tym forum aha i gdzie ty widziales ten "Exuilibrium" bo ja myslalem ,ze jest film pt "Equilibrium" ale moze mowimy o innym produkcjach..
ale nie powiesz mi, że "Ucieczki Logana" troszkę nie przypominał? :]
ale pozatym świetny film! miło mnie zaskoczyło, że hollywoodzka super produkcja, poza setkami efektów i pościgów może być aż tak dobra! bardzo miłe zaskoczenie! :]
No nie ma to jak znajomość tytułów i poprawna pisownia:-)
Może autor tematu chciał zaświecić, ale nie wyszło.
Pozdro
to zle myslales ze jest to exullleerlum a nie eglirutuuum w ortografie tutaj sie nie baw i nie udawaj poligloty...
Film troche mnie rozczarował. Najbardziej zakończenie i kilka błędów (albo nie nadążyłem za akcją;). Powiedziano im że ich właściciele mieszają w LA (kobieta) i w NY (facet). Najpierw szukali właścicielki kobiety a poźniej faceta. Dojechali do LA szukając kobiety i jakims "cudem" znaleźli własciciela faceta?? Poscig na motorach - jak z Gwiezdnych Wojen. Wspomniany przez kogoś temat płacenia kartą. Banalne zakończenie. Najlepsze z tego filmu to zdjęcia (oprocz poscigu na motorach) i muzyka.
Oni nie czytaja ksiązek lema tylko streszczenia. Ale ty byś mogła chociaz jedną przeczytać, wtedy byś wiedziala o kogo chodzi