PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177248
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa

Kto dal wiecej niz 7 za ten film, niech sie lekko puknie w glowe.
Film do obejrzenia, ale bez szalu raczej. W sumie najwazniejsze jest to, ze nie nudzielm sie w kinie.
ALe te 13 zl moglem lepiej zainwestowac.
Generalnie nie jet zle.
Moja ocena 6.5/10

ocenił(a) film na 8
smick

jak ktoś dał mniej niż 7 niech się lekko puknie w głowę....
po co taki tekst??
jak się komuś film podobał to ma mu dać mniej bo... Ty tak uważasz??

og0r

Właśnie, smick ty się lepiej puknij w łeb. Mam wystawić taką ocenę, jak ty, bo ty jesteś wielce mądry i wiesz, jaki film jest dobry, a jaki nie?! Hahahahaha.........

og0r

Mi chodzi o to, ze obejrzalem ocene filmwebu i bylo ponad 8.5.
Tak wiec wywnioskowalem ze film bedzie wypasiony, a tymczasem to nic nadzwczajnego.
Wiec moim zdaniem ocena byla zawyzona.Co sie przelozylo na to, ze poszedlem do kina.
A tymczasem nalezalo po prostu obejrzec film na kompie.

smick

Jesteś śmieszny, skoro dodajesz do ulubionych film, który według ciebie zasługuje na taką ocenę.

Veda12

Film dodalem do ulubionych przypadkiem. Jak glosowalem na niego to odrazu ponizej jest dodaj do ulubionych.
Zwykly przypadek.

smick

Nie jesteś pierwszą osobą, która "dodaje film przypadkiem", dziwne, że niektórym się to zdarza, bo mi się nigdy nie zdarzyło.

ocenił(a) film na 10
smick

a co ty gościu masz jakieś zapędy totalitarne czy co ??? pozwól że każdy sam zdecyduje co mu się podoba. Dla mnie film był świetny 8,5/10, a dlaczego ?- bo tak mi się podoba i nie prosze innych o to by to rozumieli

ocenił(a) film na 8
andree2000

Pliz gościu nie baw się w dyktatora...Wystawie to co mi się podoba nie tobie. mam wystawić 7 bo ty tak chcesz. Mam to w nosie. Wystawiłem 8 i co? Zadzwonisz po gestapo? LOL

ocenił(a) film na 7
smick

Dziwisz sie, ze ktos dal wiecej niz 7. A co tu sie dziwic?! Film byl bardzo dobry. Owszem - nie rewelacyjny, ale wg mnie na 8-9 zasłużył [podkreślam: wg mnie].

ocenił(a) film na 6
zuckuss_2

ja tam dałem 8, bo całkiem fajny, nie jakas rewelacja wg mnie ale wcale nie nudzil przynajmniej mnie... ale nie jedzcie go tak ludzie, napisal to zanim sam sie puknal w glowe i zauwazyl ze głupoty pisze... film to nie polityk ze jak wydaje nam sie nie taki jak miał być to trzaba ludzi nawracac zeby i oni mieszali go z błotem, filmidło moze sie jednym podobac a drugim nie, a "o gustach sie nie dyskutuje" łapiesz?

ocenił(a) film na 7
smick

Masz racje Smick..film zasługuje max na 7.5.. Jednak jesli sam dajesz 9 Kluczowi do Koszmaru to raczej nie mozesz byc zbyt wiarygodny.

ocenił(a) film na 9
smick

Ja daje mu 9 . Ale przyznam się że tylko dlatedo że jest tam fajna laska (ta blondyneczka :D)

ocenił(a) film na 4
Victor_Delacroix

Łe to super pomysł jaka szkoda, że dałem mu 6/10 bo przypomniałem sobie jakie tam fajne buty widziałem i teraz dałbym 10/10 No naprawde fajne ty buty były.

Instrukcja dla nie myślących: wchodzicie na główną strone filmwebu wpisujecie Scarlett Johansson i oceniacie aktorke a nie bezwartościowy film w którym akurat miała pecha wystapić.

ocenił(a) film na 10
smick

Ja jestem bardzo zadowolona z tego filmu, i wcale sie nie zamierzam pukac z tego powodu w cokolwiek. Film barodzo faknie zrobiony wizualnie, z ciekawym pomysłem, szybką akcją, bez "dłużyzn".. nie ma się do czego przyczepić więc nie wiem skąd taki temat..