PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127272}

Wyspa

The Island
2005
7,1 177 tys. ocen
7,1 10 1 177248
5,9 39 krytyków
Wyspa
powrót do forum filmu Wyspa

mialem zamiar go ogladanac ale po tym co zobaczylem w urywku to zwatpilem nie wiem jaka to scena bo tyl;ko przegladalem ale jak sie scigaja na jakis kosmicznych motorkach to odglosy tych scigaczy to te same co w gwiezdnych wojnach jak caly film jest to nie wiem czy warto ???????????

ocenił(a) film na 8
Sandman_3

Masz trochę racji.Choć akcja filmu toczy się w 2019 roku to chyba przesadzili z tymi latającymi skuterami,bo to nie aż tak odległa przyszłość.Ale film jak najbardziej ZOBACZ! Jak zwykle dobry Ewan McGregor i standardowo świetny Steve Buscemi:)

ocenił(a) film na 8
Sandman_3

Masz trochę racji.Choć akcja filmu toczy się w 2019 roku to chyba przesadzili z tymi latającymi skuterami,bo to nie aż tak odległa przyszłość.Ale film jak najbardziej ZOBACZ! Jak zwykle dobry Ewan McGregor i standardowo świetny Steve Buscemi:)

ocenił(a) film na 8
Sandman_3

ocenił(a) film na 8
Sandman_3

Sory,że tyle razy ale komp szwankował....

Robson_77

a to spoko to tez wiele osob mi mowilo o tym filmie ze dobry czyli pogladam
dzieks

ocenił(a) film na 4
Sandman_3

Jeśli chcesz zobaczyć ph, armageddon, badboys 2 tylko że tym razem bohaterami są dwa klony to warto. Te same schematy, przewidywalne no i oczywiście główni bohaterzy w trybie: "godmode" ;)