PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489280}

X-Men: Pierwsza klasa

X-Men: First Class
2011
7,3 179 tys. ocen
7,3 10 1 179336
7,4 60 krytyków
X-Men: Pierwsza klasa
powrót do forum filmu X-Men: Pierwsza klasa

Ja taką jak Charles. Czytać w myślach i zatrzymywać czas...to jest COŚ. Użyłbym tych mocy
telepaty, aby każda chodziła ze mną do łóżka.

ocenił(a) film na 8
Rachel3

myślę że Wolverine....jego regeneracja praktycznie czyni go nieśmiertelnym i do tego te pazury:)
Z komiksów zawsze lubiłem też Cyklopa, Ic mena, Archangela i oczywiście Gambita:) Ciężko tak wybrać jedną konkretną moc....każda ma swoje mocne strony. Jedne są potężne a inne może nieco słabsze ale fajne i dające sporo możliwości. Co do mocy profesora X to chyba bym nie chciał umieć czytać w myślach...zbyt wielka pokusa by naruszać ludzką prywatność.

ocenił(a) film na 10
napruto

Nikt nie wymienil wiec ja wymienie - DARWIN :)

ocenił(a) film na 8
fi5h

Szczerze to ja najbardziej chciałbym mieć moc GAMBITA i basta ;)
Gambit to mój ulubieniec. Chociaż Moce Wolverine też są przekokszone :)))

ocenił(a) film na 10
OgnistyJoe

Ja najbardziej bym chciała mieć zdolności ROGUE połączone z MYSTIQUE - to by było coś :D

napruto

Ja chciałbym mieć super wytrzymały pęcherz, ale nie wiem czy kwalifikuje się do tematu.

użytkownik usunięty
Jinno

Dokładnie, ileż to ja się nie wycierpiałem przez to i wstydu nie najadłem to szkoda gadać.

ocenił(a) film na 8
napruto

Logan - byłbym największym bad-assem na dzielni ;)

ocenił(a) film na 8
napruto

Albo mieć zawsze rację.

ocenił(a) film na 8
helsinger

Kolego, do tego wystarczy być kobietą : )

ocenił(a) film na 8
Ruben_6

Racja.

ocenił(a) film na 8
napruto

Ice mana , Xaviera , Magneta , Banshee , Mistique , Darwina , Shawa , Azazela lub Nightcrawlera oraz Colossusa.

ocenił(a) film na 7
napruto

Zdecydowanie moc Storm :)

napruto

Ja chciałbym telepatię i telekinezę Jane (oczywiście rozwiniętą na poziomie Feniksa), oraz regenerację Wolverina. :P To by było coś! No i może jeszcze metamorfizm Mystique, tak dla rozrywki. ^^

ocenił(a) film na 4
jaarekparf

a ja chciałbym mieć moc tego chłopca z X3 od którego wynaleziono lekarstwo