Większości populacji tego świata się film podobał, a Bale na Batmana raczej nikomu nie pasował. Na Wayne'a - owszem. Ale jako Batman wyglądał jak anorektyk w kostiumie nietoperza.
A z Oscarem to już można gdybać i gdybać. Gdyby go nie dostał przy Mrocznym Rycerzu to i tak by go dostał w przyszłości( gdyby dożył ) bo pewnie role by mu się nieźle po tym filmie sypały.
nie chodzi o to że nie lubię czy coś , ale każdy fan Marwela zgodzi się że Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz i Avengers są lepsi niż Mroczny Rycerz
No właśnie, każdy fan Marvela, ale zauważ że Mroczny Rycerz nie jest od Marvela tylko od DC.
Avengers i kapitan ameryka zimowy żołnierz w 100% są lepsze niż Batman mroczny rycerz mroczny rycerz powstaje i to powie każdy fan marwela
Dobra kończę gadać bo nie ma sensu gadać z fanami dramatów Avengers jest o wiele lepszy i tyle i znajdę ci jeszcze wiele osób które to potwierdzą żegnam
Nie rozmawiam z fanami Dramatów bo ty widzisz ino że dramaty są lepsze od Hobbita czy Avengers są zdecydowanie gorsze
No to jesteś zaślepiony bo Kapitan Ameryka Zimowy rzołnież i Avengers są lepsze niż mroczny rycerz czy batman
Sorry piszę na komórce żołnierz powinno być ale to nie zmieni tego że kapitan ameryka zimowy żołnierz + avengers >>>>>>>>>> mroczny rycerz
skoro pisze na komorce to po co go atakujesz t stona o filmach a nie o ortografii
a co ma komórka do błędów ortograficznych?
Na pewno słownik poprawił mu na błędny zapis...
To, że pisze z telefonu nie znaczy, że może kaleczyć nasz język. Też pisze z telefonu, ale zawsze poprawiam błędy ortograficzne.
Masz rację, ale literówki typu "ż" zamiast "rz" i odwrotnie przeważnie nie popełnia sie w pośpiechu.
Bardzo śmieszne nigga że popełnił błąd Avengers jest lepsze niż Mroczny Rycerz. YOU NIGGA!
UWAGA, UWAGA
Odradzam pisanie z użytkownikiem LobeliaSakvil, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany. Mało tego,
wszystkich oskarża o bycie użytkownikiem "strakchlirmers" i posiadanie kilkunastu kont, bo nie dopuszcza do siebie faktu że inni mogą się z nim nie zgadzać.
Lepiej z nim nie pisać!
Jesteście idio**mi jeżeli popieracie takie głupie poglądy na sprawę. Każdy lubi co innego, każdy ma prawo ocenić i wypowiedzieć się, robienie z Mrocznego Rycerza jakiegoś wyznacznika to jest przesada! Wg mnie Mroczny rycerz był genialny, ale dla kogoś innego może być słaby. Poza tym jaki problem, żeby X-meni przebili Batmana? Wystarczy, że nakręcą to lepiej i już! Batman o nie Bóg. Xów jeszcze nie widziałem, ale zacieram już rączki, mam nadzieję, że będzie podobny poziomem co Batman albo Kaptun Hamerika 2, ale nie obrażę się jeżeli przebije wszystko! :)
Ja tam tylko żartuje, Mrocznego Rycerza uwielbiam i ma ode mnie mocne 9/10, a że inni się nakręcili na dyskusję... no cóż:)
Trochę tak to widzę po prostu - wielu jest ludzi, którzy specjalnie zaniżają oceny filmom konkurencji, tych trzeba tępić czy wolą Marvela czy DC, np. taki kolega ModernSky:)
Jak na tym forum istnieje ktoś taki jak wiedżma na bosaka czy jak jej tam leci daje każdemu filmowi jeden cóż się dziwić tacy trolle mogli by zrobić przysługę światu i się tu nie pokazywać na filmwebie a w ogóle to konta po blokować i dać bana na IP
Na prawde wyswietlaja ten film tylko z dubbingiem w polskich kinach?
pozostaje mi wspolczuc...
Oczywiście, że nie.
Są w sumie 4 wersje do wyboru umożliwiające dowolną kombinację między 2d, 3d, dubbingiem i napisami.
Tylko niektórzy są trollami ;)
Zwykle nie wdaję się w takie głupie pyskówki bo to i tak nie przynosi żadnego efektu.. Ale jeśli ktoś ocenia film, dlatego że dubbing jest dupiaty, a miał możliwość wziąć film z napisami np. przecież to jest żałosne ocenianie filmu przez pryzmat tego że dany kraj zrobił beznadziejny dubbing.
to jest choroba kazdy film 1 gratuluje zapewne nie umiesz oceniac wez po uwage aktorstko,muzyke i efekty czyli przynajmniej 4
ale juz jestes znana dzieki mnie na wielu tematach
I, jakże sprawiedliwie, nie przyznałaś żadnej innej oceny żadnemu innemu filmowi. Ale tego chyba nie muszę ci mówić.
Ocena i tak pójdzie w dół jeszcze o jakiś punkt przynajmniej. Dopiero oceniło go 200 osób +/-.
Ale recenzje z tego co czytam są bardzo pozytywne. Czekam na film z niecierpliwością.
tak to jest jak ktoś nie nie zna i nie lubi komiksów to zaraz dowali jakąś niską ocene i nara,ehhhhh żal a co do Batmana to jedyna fajna postać w całym Universum go nie uratuje! Ten film na pewno pobije wszystkie Marvelowskie produkcje
Na IMDb film ma ocenę 8,9. Warto wziąć pod uwagę, że nie od 200 osób, a od ponad 17 tysięcy. Na filmwebie zawsze znajdzie się banda ludzi, którzy albo będą oceniać film, którego nie widzieli na 1, bo tak im się zachciało, albo tacy, którzy zaniżą ocenę, bo dubbing, jak w tym przypadku widzę się dzieje. Skromnie radzę nie zwracać uwagi na takie osoby, szkoda nerwów.