X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Days of Future Past
2014
7,4 169 tys. ocen
7,4 10 1 169494
7,1 44 krytyków
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
powrót do forum filmu X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

Film juz 8,4 ??

ocenił(a) film na 10

Kocham Trolweb banda Gimbusow zanizajaca ocene z....

ocenił(a) film na 5
semira1

Większości populacji tego świata się film podobał, a Bale na Batmana raczej nikomu nie pasował. Na Wayne'a - owszem. Ale jako Batman wyglądał jak anorektyk w kostiumie nietoperza.

A z Oscarem to już można gdybać i gdybać. Gdyby go nie dostał przy Mrocznym Rycerzu to i tak by go dostał w przyszłości( gdyby dożył ) bo pewnie role by mu się nieźle po tym filmie sypały.

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

nie chodzi o to że nie lubię czy coś , ale każdy fan Marwela zgodzi się że Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz i Avengers są lepsi niż Mroczny Rycerz

ocenił(a) film na 5
LobeliaSakvil

No właśnie, każdy fan Marvela, ale zauważ że Mroczny Rycerz nie jest od Marvela tylko od DC.

LobeliaSakvil

Mroczny Rycerz to najgorsza część trylogii, ale nawet Avengersi jej nie dorównują.

ocenił(a) film na 10
DramaticBrony

Avengers i kapitan ameryka zimowy żołnierz w 100% są lepsze niż Batman mroczny rycerz mroczny rycerz powstaje i to powie każdy fan marwela

LobeliaSakvil

To pogadajmy o fanach DC.

ocenił(a) film na 10
DramaticBrony

Dobra kończę gadać bo nie ma sensu gadać z fanami dramatów Avengers jest o wiele lepszy i tyle i znajdę ci jeszcze wiele osób które to potwierdzą żegnam

LobeliaSakvil

Powaliłeś mnie siłą argumentu.

ocenił(a) film na 10
DramaticBrony

Nie rozmawiam z fanami Dramatów bo ty widzisz ino że dramaty są lepsze od Hobbita czy Avengers są zdecydowanie gorsze

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

Nie.
To powie każdy zaślepiony fanatyk.

ocenił(a) film na 10
Dealric

No to jesteś zaślepiony bo Kapitan Ameryka Zimowy rzołnież i Avengers są lepsze niż mroczny rycerz czy batman

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

tak tak "RZOŁNIEŻU".

ocenił(a) film na 10
Dealric

Sorry piszę na komórce żołnierz powinno być ale to nie zmieni tego że kapitan ameryka zimowy żołnierz + avengers >>>>>>>>>> mroczny rycerz

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

right...
Lepiej wróć do szkoły i naucz się poprawnie składać zdania ;)

ocenił(a) film na 10
Dealric

skoro pisze na komorce to po co go atakujesz t stona o filmach a nie o ortografii

ocenił(a) film na 9
marvelstudios

a co ma komórka do błędów ortograficznych?
Na pewno słownik poprawił mu na błędny zapis...

ocenił(a) film na 9
marvelstudios

To, że pisze z telefonu nie znaczy, że może kaleczyć nasz język. Też pisze z telefonu, ale zawsze poprawiam błędy ortograficzne.

ocenił(a) film na 10
BluRay2012

kazdemu moze sie zdazyc mogl sie spieszyc

ocenił(a) film na 9
marvelstudios

Masz rację, ale literówki typu "ż" zamiast "rz" i odwrotnie przeważnie nie popełnia sie w pośpiechu.

ocenił(a) film na 10
wiedzma_na_bosaka

Bardzo śmieszne nigga że popełnił błąd Avengers jest lepsze niż Mroczny Rycerz. YOU NIGGA!

ocenił(a) film na 10
wiedzma_na_bosaka

strasznie dorosla jestes ze o takie cos sie przyczepiasz

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

Kapitan dorówna, Avengers nie.

ocenił(a) film na 8
LobeliaSakvil

Avengers lepszy od Mrocznego Rycerza? NIE

ocenił(a) film na 8
LobeliaSakvil

FACEPALM

LobeliaSakvil

ach te żarty się uśmiałem

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

UWAGA, UWAGA

Odradzam pisanie z użytkownikiem LobeliaSakvil, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany. Mało tego,
wszystkich oskarża o bycie użytkownikiem "strakchlirmers" i posiadanie kilkunastu kont, bo nie dopuszcza do siebie faktu że inni mogą się z nim nie zgadzać.

Lepiej z nim nie pisać!

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

Nie prawda, mroczny rycerz był o wiele lepszy.

LobeliaSakvil

skoro uważasz że mroczny rycerz był słaby to powiedz dlaczego jeśli łaska.

ocenił(a) film na 9
Frieza

Jesteście idio**mi jeżeli popieracie takie głupie poglądy na sprawę. Każdy lubi co innego, każdy ma prawo ocenić i wypowiedzieć się, robienie z Mrocznego Rycerza jakiegoś wyznacznika to jest przesada! Wg mnie Mroczny rycerz był genialny, ale dla kogoś innego może być słaby. Poza tym jaki problem, żeby X-meni przebili Batmana? Wystarczy, że nakręcą to lepiej i już! Batman o nie Bóg. Xów jeszcze nie widziałem, ale zacieram już rączki, mam nadzieję, że będzie podobny poziomem co Batman albo Kaptun Hamerika 2, ale nie obrażę się jeżeli przebije wszystko! :)

ocenił(a) film na 8
PawuWonka

Ja tam tylko żartuje, Mrocznego Rycerza uwielbiam i ma ode mnie mocne 9/10, a że inni się nakręcili na dyskusję... no cóż:)
Trochę tak to widzę po prostu - wielu jest ludzi, którzy specjalnie zaniżają oceny filmom konkurencji, tych trzeba tępić czy wolą Marvela czy DC, np. taki kolega ModernSky:)

ocenił(a) film na 10
Frieza

Mrocznego rycerza oceniłam na 8

ocenił(a) film na 10
Sabcio1234

Jak na tym forum istnieje ktoś taki jak wiedżma na bosaka czy jak jej tam leci daje każdemu filmowi jeden cóż się dziwić tacy trolle mogli by zrobić przysługę światu i się tu nie pokazywać na filmwebie a w ogóle to konta po blokować i dać bana na IP

ocenił(a) film na 9
wiedzma_na_bosaka

na miano filmowego gimbusa zasługujesz ty ze swoim stażem na filmwebie

ocenił(a) film na 7
wiedzma_na_bosaka

Na prawde wyswietlaja ten film tylko z dubbingiem w polskich kinach?
pozostaje mi wspolczuc...

ocenił(a) film na 8
Marvin_de_Laat

Nie, nie tylko. Zawsze jest wybór w przypadku takich produkcji.

ocenił(a) film na 9
Marvin_de_Laat

Oczywiście, że nie.
Są w sumie 4 wersje do wyboru umożliwiające dowolną kombinację między 2d, 3d, dubbingiem i napisami.

Tylko niektórzy są trollami ;)

ocenił(a) film na 8
wiedzma_na_bosaka

Zwykle nie wdaję się w takie głupie pyskówki bo to i tak nie przynosi żadnego efektu.. Ale jeśli ktoś ocenia film, dlatego że dubbing jest dupiaty, a miał możliwość wziąć film z napisami np. przecież to jest żałosne ocenianie filmu przez pryzmat tego że dany kraj zrobił beznadziejny dubbing.

ocenił(a) film na 10
wiedzma_na_bosaka

powiem tyle jestes zalosna jest wersja z napisami ale ty niczego nie ogarniasz

ocenił(a) film na 10
wiedzma_na_bosaka

to jest choroba kazdy film 1 gratuluje zapewne nie umiesz oceniac wez po uwage aktorstko,muzyke i efekty czyli przynajmniej 4
ale juz jestes znana dzieki mnie na wielu tematach

ocenił(a) film na 1
marvelstudios

dzięki za reklamę gimnazjalisto

ocenił(a) film na 10
wiedzma_na_bosaka

gimbusy tak atakuja zapewne nalezysz do ich armii bo dorosly nie mowi gimbus

ocenił(a) film na 7
wiedzma_na_bosaka

I, jakże sprawiedliwie, nie przyznałaś żadnej innej oceny żadnemu innemu filmowi. Ale tego chyba nie muszę ci mówić.

ocenił(a) film na 8
wiedzma_na_bosaka

Kiepski (jak zwykle) polski dubbing nie jest winą twórców filmu? ;>

ocenił(a) film na 8
Sabcio1234

Ocena i tak pójdzie w dół jeszcze o jakiś punkt przynajmniej. Dopiero oceniło go 200 osób +/-.
Ale recenzje z tego co czytam są bardzo pozytywne. Czekam na film z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 9
Sabcio1234

tak to jest jak ktoś nie nie zna i nie lubi komiksów to zaraz dowali jakąś niską ocene i nara,ehhhhh żal a co do Batmana to jedyna fajna postać w całym Universum go nie uratuje! Ten film na pewno pobije wszystkie Marvelowskie produkcje

Sabcio1234

Na IMDb film ma ocenę 8,9. Warto wziąć pod uwagę, że nie od 200 osób, a od ponad 17 tysięcy. Na filmwebie zawsze znajdzie się banda ludzi, którzy albo będą oceniać film, którego nie widzieli na 1, bo tak im się zachciało, albo tacy, którzy zaniżą ocenę, bo dubbing, jak w tym przypadku widzę się dzieje. Skromnie radzę nie zwracać uwagi na takie osoby, szkoda nerwów.