tak samo jest z nową godzillą :) dlatego nie warto sugerować się ocenami z filmwebu bo to jest padaka.
Będzie jeszcze dużo niżej. Przynajmniej o jednej punkt pewnie xD Zresztą w przypadku tej serii trudno się posiłkować ocenami z filmewbu gdzie X-men 2 ze średnia 7,2 i Wolverine z 6,6 (!!!) mają gorszą ocenę od X-Men Genezy (wtf?) - 7,3. Najlepsza część wg krytyków i mnie czyli Pierwsza kalsa ma tutaj również 7,3. Ocena Genezy w tym to niesmaczny żart.
Na rottentomatoes nowy X-Men ma 92% świeżości kinowej przy ocenach krytyków 7.5/10 (130 recenzji) i 94% wskaźnika polubień widzów przy ocenie 4.5/5 (czyli u nas 9/10) przy 160 tys głosach. Jest dobrze.
Portal Filmweb juz dawno stracil wiarygodnosc odkad pozwalaja oceniac cokolwiek bez argumentacji, dalbym tu kilka przykladow ludzi ktorzy opisuja filme jak Godzila Spiderman - Rozrywka dla Debilow a mimo to ogladaja dajac im 2-1 ... Czyli sami sie przyznaja do tego ze sa debilami .Tylko prosze nie piszcie ze kazdy ma prawo do oceny itd bo jesli ktos na swojim profilu pisze ze jego gatunkiem sa Dramaty a potem w ocenie ma 2 dramaty i 14 kino rozrywkowe ktoremu daje 1 i pisze pod tym rozrywka dla debili to jest debilem bo sam to oglada.Dziwnym zbiegiem okolicznosci nikt kto w profilu ma ze lubi Tematyke Fantasy czy SF nie biega po Dramatach i nie daje im 1 a wylacznie robia to Ludzie ktorzy uwazaja sie za super yntelygentnych bo ogladaja Kino wedlug nich Artystyczne (czyli takie na ktorym zasypia sie po 15 min) poczym niespenieni emocjonalnie wylewaja swoje zale pod filmami Komercyjnymi zeby zaistniec bo mysla ze sa przez to Fajni.Kaleki umyslowe ktore chcialy by byc "mondre" niestety nie sa wiec speniaja sie trolujac innych.
Dzisiaj rzucił mi się w oczy typek który był na X-Menach z dubbingiem bo nie mógł się już doczekać filmu (wersja z dubbem była wcześniej niż z napisami). Napisał że wyszedł po 10 minutach bo nie mógł wytrzymać słabego polskiego dubbingu i wlepił 1 filmowi xD To jest dopiero mistrz xD
Dokładnie. Ostatnio miałem niezłą polewkę z usera ,,marvelstudios'' który wystał ,,Daredevilowi'' i ,,Genezie Wolverine'a'' 10, twierdząc że tak lubi.
Metacritic - ocena 100%
Rottentomatoes - ocena 100%
imdb - od fanów 92%
Oceny od krytyków 100% - prawdziwe arcydzieło a nie zaden Hobbit bedacy popluczynamio po Lotrze
Gościu jesteś porażający irytujący. 99% burdel to Twoja wina i nie bredź że jest inaczej.
Na wielu listach ten film jest najlepszym w historii a ty bredzisz że wyprzedziło go tysiące?
Hahahaha. Zapewne dlatego że nie było tam sztucznego CGI jak w Hobbicie :D
Dlatego żałuję, że żyje w XXI wieku. Zero pojęcia o kinematografii,ludzi zachwalających blockbustery pod niebiosa zapominając o wielu klasowych pozycjach, które zasługują być w rankingu.
Właśnie wróciłem z kina i świetnie się bawiłem najlepszy film z serii X-Man jak dla mnie
A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego tak dużo tutaj trolli?
Przecież to tylko i wyłącznie przez ogromne forum jakie posiada Filmweb. Na takim IMDB takie dna jak wiedźma na bosaka(czy jakoś tak) nie mają pola do popisu. Tutaj ciemna masa wchodzi na forum jednego filmu przy którym średnio jest ze 300 tematów. To specyfika tego portalu sprowadziła tutaj taki gnój.
No i inna sprawa(może ktoś tutaj to poruszał), że fanboye innych wytwórni szkalują filmy drugiej tylko za logo. I to już od dawna banda debili uznaje filmy tylko DC albo tylko Marvela. Jak DC wypuszcza rewelacyjnego Mrocznego Rycerza to nie jest on wystarczająco komiksowy dla Marvelitów. Za to jak Marvel wypuści coś co bardzo dobrze oddaje komiks to już jest to TYLKO przesiąknięty efektami blockbuster(tak jakby DC robiło coś poza tym), a kiedy zrobi film w poważniejszym tonie, z fabułą już nie taką prostą(winter soldier, DotFP) to... No właśnie, to co?
Ciekawi mnie jak znane mi DC fagi wejdą na to forum to co będzie ich argumentem na "nie" przy tym filmie. Tak samo zresztą przy WS, któremu i tak paru zaniżyło ocenę za logo Marvela na początku.
Ta nazwa, którą podałeś chyba lepiej pasuje niż filmweb...
No i nowi x-meni mają coś koło 60 miejsca na IMDB przy 45 tys głosów(przynajmniej z rana tyle było). Tutaj jak dojdzie do tej liczby to będzie gdzieś na 1000 miejscu.
Acham to ja rozumiem popierasz użytkownika wiedźma na bosaka tak ??? Okej tylko skąd przypuszczenie że to dziewczyna gdyż ona zachowuje się jak 10 letni chłopak który potrzebuje czyjeś uwagi co ??? Założyła 251 tematów obrażając nas przy tym za każdym razem każdemu filmowi dała 1 nawet krainie lodu która jest świetną animacją a ty ją jeszcze bronisz ??? Nie dziwię się że roach22 tak zaaragował bo wiedźma na bosaka to troll która powinna mieć już dawno konto usuniętę
przydałby się argument dlaczego ten film wygenerowany w 90% w komputerze zasługuje na wyższą ocenę niż 8...