Jeff Fahey - checked!
Tornado - checked!
Dowolny czynnik modyfikujący (w tym wypadku kosmici) - checked!
Wybitne tłumaczenie tytułu na polski - checked!
Podsumowując, mamy przepis na katastroficzny katastrofiak. Jak ta mieszanka sprawdzi się w praktyce, dowiemy się już niebawem. Wszystkich chętnych zapraszamy do wspólnego seansu - emisja w najbliższą środę, 30.07 o 20:00 na Tv4.
Po filmie, o 21:45, powtórna emisja "Ośmiornicy".
I do tego jeden był czarny :/
Gdyby nie to komentowanie już dawno był przełączył xd
czy w tym filmie będą w ogóle pokazani kosmici?
nie chciałam pisac o czarnych zebym nie zstała posadzona o szafowanie stereotypami i raszm :P
Skoro pracuję przy żniwach to dobrze. Dzięki za troskę. Gorsza równowaga, utrudniane skupianie wzroku podczas poruszanie wzroku podcas poruszania się to jedyne co mi dolego
O to super :)
Kto by pomyślał że wzywanie pomocy coś da, ja bym się darł że to terroryści z Arabii.
W Polsce zapewne ktoś by dołączył do tych men in black.
"Wiem z telewizji że płacicie z własnej kieszeni za wszelkie uszkodzenia, w tym plamy moczu"
W czym mówią o takich rzeczach? XD W Jersey Shore czy w Extreme Makeover House Edition?
Jerry Springer show - Czarnoskóra policjantka kocha handlarza narkotyków a ten ją wykorzystuje i naprawdę kocha swoją siostrę, później dowiadujemy się że kochanka dilera nasikała na samochód policjantki i koleś próbując uwolnić swa kochankę z więzienia za pomocą policjantki odkrywa swój romans.
Kosmici zniszczyli jedną farmę, porwały jedną kobietę i rozwaliły stadion. No wreszcie niszczą coś więcej...
Użyjecie bomby magnetycznej!
Atomówki?
nie grałeś w bad company 2 więc siedź cicho...
Ten murzyn... Napadły nas duchy? - To istoty takie jak w innych filmach!
haha jest i karzeł, wcześniej go nie widziałem...
a Armstrong chciał Kari w kajdanki zakuć... jak ja :D
Cos jednak ten film ma wspólnego z kosmitami... isteniej teoria ze ten pierwszy malezyjski samolot, został porwany przez ufo