film jak każdy inny, nic specjalnego i nie wiadomo właściwie po co dzieje się cała seria
morderstw. sceny walk są męczące, ujęcia klatkowane i czasem dublowane co nie sprzyja
płynnej akcji.
a oto co wpadło mi w oko:
0:06:26 - facet wypada z okna i leci przodem do ziemi, w trakcie lotu obraca się plecami do
ziemi. ale jak już wylądował to jednak leży twarzą do ziemi. interesujące
1:02:16 - w wewnętrznym lusterku w samochodzie zamiast tylnej szyby widać... pasażera
obok kierowcy, ciekawe po co jest lusterko :)
1:19:55 - kolejny film w którym widzimy dublera, przy którym zapomina się notorycznie że
Seagal ma baki do połowy ucha, a dubler tego nie posiada, po za tym na stopklatce
doskonałe widać gdzie kończy się peruka i lekko wystają prawdziwe włosy dublera :)
i to na tyle
Mam ten film na dvd muszę się przyjżeć:)
A swoją drogą to ile razy oglądałeś ten film??
Jakie jeszcze filmy oglądałeś i jakie wpadki dostrzegłeś??
podejrzane ujęcia oglądałem wiele razy żeby się upewnić, że widzę to co widzę :)
a obejrzałem prawie wszystkie filmy naszego bohatera i w większości coś znalazłem czym starałem się dzielić w jakieś mojej opinii :)
chociaż chyba nie wszystkie wpadki wypisałem, a najwięcej dopatrzyłem się w filmie... nie pamiętam tytułu ale pierwszy w którym pojawia się Polska :)
Tp pewnie Cudzoziemiec albo Poza zasięgiem
Obejrzyj sobie jeszcze film Anioł Śmierci w reżyserii Boba Misiorowskiego
Thomas Ian Griffin Rutger Hauer
Facet przyjeżdza do Polski i zaczyna się młyn:)
Ruska mafia itp
Brak słów jedna z pierwszych akcji była na tyle żenująca (w barze) że wyłączyłem i oceniłem. Po prostu bark słów.
Dobijają mnie filmy akcji w których brak realiów walki wręcz, bójek itp. Nie dał mi reżyser długo czekać i poznać fabuły- 10 min filmu mnie umęczyło. Fabuły nie mogę niestety - stety skomentować. Pzdr Niepolecam!!!