PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467167}

Zabójczy cel

Kill Switch
2008
5,4 3,8 tys. ocen
5,4 10 1 3821
5,5 4 krytyków
Zabójczy cel
powrót do forum filmu Zabójczy cel

... muszę przyznać, że film jest tragedią pod względem zdjęć. Na prawdę, trzeba mieć silne nerwy, żeby przebrnąć przez pół godziny tej produkcji. Nie wiem jak w dalszej części filmu, ale operator kamery i jego slideshow w scenach walki, to jest porażkowo górne! Zamysłem pewnie było dodanie dramatyzmu, a powstało raczej coś podobne do zacinającego się materiału (klatkoza i powroty do kilku dziesiętnych sekundy wstecz i tak kilka razy ta sama scena). Ogólnie tematyki filmu nie ocenie, bo produkcje z Seagalem kto ogląda, ten wie, że są zawsze o tym samym - więc wieje nudą. Technicznie, porażka jakich mało.
Odradzam!

ocenił(a) film na 4
artoor

Filmy z Segalem są coraz słabsze :-(
Kiedyś sceny walki były duuuużo lepsze (np. w filmach Liberator czy Nico) tutaj przez jakieś dziwne dla mnie ujęcia kamery i zmianę tempa dla mnie są denerwujące.

ocenił(a) film na 5
przybylak09

100% racji, a po walce w barze właśnie wyłączyłem i idę spać... tego się nie da oglądać

przybylak09

bo kiedyś i Seagal był młodszy, energiczniejszy i naturalny. Teraz to zostały młode laski, które z niewyjaśnionych mi powodów są w nim zakochane i dzielnie pozostają przy jego boku / łóżku, energiczne i nie do zniesienia w swoim montażu sceny walki oraz jedyna naturalna "rzecz" w filmie - tlen.

ocenił(a) film na 3
Paz_Vega

Też pomyślałam, że to klatkowanie ma ukryć braki w kondycji fizycznej Seagala; dodać dynamizmu, którego nie ma.

Nike79

Oj fakt ,wytrzymałem do końca ale na scenach walk myślałem że już nie dam rady ,gorszego montaży chyba nie widziałem