PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467167}

Zabójczy cel

Kill Switch
2008
5,4 3,8 tys. ocen
5,4 10 1 3821
5,5 4 krytyków
Zabójczy cel
powrót do forum filmu Zabójczy cel

wczoraj obejrzałem ten film na HBO i w połowie wyłączyłem nagrywanie,ale do końca wytrwałem,żeby przekonać się,jak można rozmienić się na drobne i stworzyć taką chałę ?! Coś niedobrego musiało się dziać ze Stevenem,nawalał gościa z kilkanaście razy,a ten jak skowronek dalej wstawał bez praktycznie żadnego uszczerbku;murzynowi wybija zęby na blacie,by za chwilę ten sam murzyn z rewolwerem w ręku strzelał do naszego bohatera z promienistym uśmiechem całozębnym;żeby powalić przeciwnika,Steven używa kilkudziesięciu ciosów,a trochę później kobitka czterema ciosami powala bandytę na amen...Cały film nie wierzyłem,że to film SS z jego udziałem-gniot !

ocenił(a) film na 1
marles

tez to ogladalem w HBO i musze powiedziec, ze ogladalem do konca, bo bylem ciekaw czy rezyserowi uda sie tego gniota jakos zakonczyc, czy tez bedzie lecial i lecial... Na koncu oczywiscie gole cycki dla podniesienia atrakcyjnosci filmu. Polecam, warto zobaczyc jak sie blaznia "aktorzy" przez 90 minut.

ocenił(a) film na 1
topksero

hmm... ja wyłączyłem w trakcie sceny walki w barze ,bo była ona ,że tak się wyrażę... bardzo żałosna.